Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Δε θα περνάει ούτε «κουνούπι» στην Ουγγαρία! Φτιάχνουν και δεύτερο φράχτη, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Νέο, δεύτερο φράχτη ασφαλείας των συνόρων της, συμπληρωματικό του ήδη υπάρχοντος, κατασκευάζει η Ουγγαρία. Ο νέος φράχτης, που άρχισε να κατασκευάζεται στα νότια σύνορα της χώρας, θα διαθέτει όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας: από κάμερες και αισθητήρες θερμότητας, μέχρι ενίσχυση με ατσάλι που θα προκαλεί ήπιας μορφής ηλεκτροσόκ σε όποιον τολμήσει να τον ακουμπήσει! Επιπλέον, θα προειδοποιούνται –δια μεγαφώνων- οι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» που θα πλησιάζουν, με το εξής μήνυμα (στα αγγλικά, τα αραβικά και τα φαρσί):...
«Προσοχή, προσοχή! Σας προειδοποιούμε ότι βρίσκεστε στα σύνορα της Ουγγαρίας. Αν καταστρέψετε το φράκτη, περάσετε παράνομα, ή επιχειρήσετε να περάσετε, αυτό θεωρείτε έγκλημα στην Ουγγαρία. Σας προειδοποιούμε να μην διαπράξετε αυτό το έγκλημα».
 
Αυτή τη στιγμή έχουν ανεγερθεί μόλις 10 χιλιόμετρα του νέου φράκτη, αλλά Ούγγροι αξιωματούχοι βεβαίωσαν ότι τα εναπομείναντα 140 χιλιόμετρα του, κατά μήκος των συνόρων με την Σερβία, θα ολοκληρωθούν εντός δύο μηνών, με βασικούς εργάτες 700 τροφίμους φυλακών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της συνοριακής περιοχής Ασοτάλομ:
«Ο πρώτος φράκτης ήταν μια γρήγορη λύση από την κυβέρνηση, αλλά όχι η ιδανική, καθώς οι παράνομοι διακινητές ανθρώπων έρχονται εξοπλισμένοι με εργαλεία για να τον κόψουν. Ο νέος φράχτης είναι πολύ πιο σοβαρός και απόλυτα καθησυχαστικός».

Αυτά κάνουν οι χώρες που θέλουν πραγματικά να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τον λαό τους από την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και εύγε στην εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, που δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, αν θέλουν να ζήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών