Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Παιδιά που υιοθετήθηκαν από... εναλλακτικές οικογένειες αποκαλύπτουν την τραγωδία που βίωσαν

Σε πρόσφατο άρθρο των Washington Times καταρρέει το παραμύθι της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, όπου παιδιά που μεγάλωσαν με γονείς του ίδιου φύλου αποκαλύπτουν την πικρή αλήθεια.
 
Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα άτομα, η ανατροφή τους δεν υπήρξε ούτε φυσιολογική, ούτε ευχάριστη.

Όπως ειδικότερα αναφέρει μια εκ των ατόμων που μεγάλωσαν σε οικογένεια αυτής της μορφής, καταπατήθηκε στην ουσία ένα από τα βασικά της δικαιώματα, αυτό της πατρικής και εξίσου της μητρικής σχέσης.

Επιπροσθέτως, μερικές από τις μαρτυρίες αυτών των ατόμων κάνουν λόγο για αποκλεισμό των παιδιών από...
επαφές με ετεροφυλόφιλες –παραδοσιακές-οικογένειες, για υπερέκθεση σε εικόνες σεξουαλικού, πορνογραφικού και σαδομαζοχιστικού περιεχομένου ακόμα και για σεξουαλική κακοποίηση.

Το κυριότερο όμως στοιχείο όλων αυτών των μαρτυριών αφορά την έλλειψη και το κενό της μητρικής ή της πατρικής μορφής, που οδηγεί στην συναισθηματική ανισορροπία και την σύγχυση.
Σοκάρουν δε τα λεγόμενα στην εφημερίδα ενός ατόμου που κατά την εφηβεία του στράφηκε στην πορνεία, λόγω πνευματικής και συναισθηματικής σύγχυσης.

Αυτά τα πρότυπα λοιπόν εισβάλλουν σταδιακά και στη χώρα μας, με σκοπό να συνθλίψουν τις παραδοσιακές μας αξίες, όπως την πατρίδα, την θρησκεία και κυρίως την οικογένεια, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο και το κύτταρο μιας κοινωνίας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει ότι αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν αυτές τις νέες ιδέες δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα και μένουν ανάλγητοι ακόμη και όσον αφορά την πιο ιερή μορφή ζωής, το παιδί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών