Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

Η Χρυσή Αυγή, η οικονομική κρίση και οι μνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος
 
«Η Χρυσή Αυγή και η φρίκη του φασισμού» είναι ο τίτλος ενός σταλινικού παραληρήματος συριζαίας στην ζητωμνημονιακή πατσαβουροφυλλάδα «Αυγή», μέσα στο οποίο διαβάζουμε:

«Η οικονομική κρίση και η συμπυκνωμένη τυφλή οργή που δημιούργησε επέτρεψε σε μια χούφτα ναζιστών, που έως τότε μόνο ως καρικατούρα τους βλέπαμε, να κερδίσουν τη συμπάθεια απελπισμένων ανθρώπων…».

Καιρός να τελειώνουμε με το παραμύθι, ότι η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα της οικονομικής κρίσης! Βεβαίως, η οικονομική κρίση ξύπνησε πολλούς Έλληνες και βοήθησε στην ανάπτυξη του Κινήματος, αλλά...
δεν ήταν ο μόνος παράγων. Αλλιώς, γιατί δεν αναπτύχθηκαν ανάλογα Κινήματα και στις άλλες χώρες που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, και μάλιστα χώρες με πλουσιότατη εθνικιστική παράδοση, όπως για παράδειγμα την Ισπανία, την Πορτογαλία και –σε μικρότερο βαθμό- την Ιταλία;

Αντιθέτως, εκείνοι που εκμεταλλεύθηκαν την οικονομική κρίση εξαπατώντας τους Έλληνες ότι θα… σκίσουν τα Μνημόνια, ήταν οι συριζομούρηδες, που από το 4% έφτασαν στο 36%. Αλλά, τα ψέματα τελείωσαν και σύντομα θα επιστρέψουν στο περιθώριο, που είναι ο φυσικός τους χώρος. Κι από κει, θα βλέπουν την Χρυσή Αυγή να μεγαλουργεί και θα τρίβουν τα μάτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών