Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στον εριστικό Στραβελάκη: “Δεν μετανιώνω για τίποτα” - ΗΧΗΤΙΚΟ

Απαντήσεις σε όλες τις στημένες και προβοκατόρικες ερωτήσεις του δημοσιογράφου Στραβελάκη έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στον Real fm. Το Σύστημα, τρομοκρατημένο από την ραγδαία άνοδο του Κινήματος, αναμασά και πάλι την καραμέλα περί... υποδικίας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξήγησε στους ακροατές του σταθμού, ότι η περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής στήθηκε με παράνομες κυβερνητικές εντολές, όπως αποδεικνύει το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά. Ο Στραβελάκης κατάπιε την γλώσσα του όταν ρωτήθηκε...
γιατί αποκρύπτει αυτά τα βαρυσήμαντα ντοκουμέντα. Έμεινε άφωνος επίσης, όταν ο εκπρόσωπός μας ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη δίκη στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, που πραγματοποιείται, παρ' ότι ο αρμόδιος Εφέτης Εισηγητής στην πολυσέλιδη εισήγησή του τεκμηριώνει πως δεν υπάρχει "εγκληματική οργάνωση" και όλοι οι βουλευτές πρέπει να απαλλαγούν χωρίς δίκη!


Εις ό,τι αφορά το χθεσινό περιστατικό με την συριζαία υπουργό, ο βουλευτής μας δήλωσε... "αμετανόητος". Όπως είπε επί λέξει: "Είχα υποχρέωση να διακόψω την υπουργό και της πάρω το μικρόφωνο, διότι παραβίαζε τον κανονισμό της βουλής, που επιβάλλει στον ομιλητή να μην ξεφεύγει από το θέμα της ερώτησης. Αφού το προεδρείο δεν έπραξε το καθήκον του, αναγκάστηκα να το πράξω εγώ, σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο".

Παρακολουθήστε ολόκληρη την 20λεπτη (!) συνέντευξη κατά την οποία ο εριστικός και επιθετικός δημοσιογράφος προσπαθεί να εξοργίσει και να παγιδεύσει τον βουλευτή μας, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών