Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Ο κλέφτης Φιγιόν δεν αποσύρεται, γιατί ποντάρει στο… αντιφασιστικό μέτωπο

Αρνείται ρητά και κατηγορηματικά να παραιτηθεί από τη μάχη για την γαλλική προεδρία ο κλεφταράς Φρανσουά Φιγιόν, όπως ξεκαθάρισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2: «Κανείς δεν μπορεί σήμερα να με εμποδίσει να είμαι υποψήφιος. Την υποψηφιότητά μου υποστηρίζει πάντα η πλειονότητα των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς, το πιστεύω αυτό και το απέδειξα σήμερα το απόγευμα».
 
Εννοώντας, τη συγκέντρωση υποστηρικτών του, που έγινε χθες το απόγευμα στο Παρίσι, κατά την οποία ζήτησε… συγνώμη, για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τη γυναίκα και τα παιδιά του: «Ακόμα και αν αυτή η κατηγορία εναντίον μου είναι άδικη σας χρωστάω μια συγγνώμη. Έκανα το πρώτο λάθος, ζητώντας από τη γυναίκα μου να εργαστεί για μένα. Δεν θα έπρεπε να το κάνω. Έκανα ένα δεύτερο λάθος...
ως υποψήφιος να μην σας πω γι’ αυτό».

Μάλιστα, είναι τόσο θρασύς, που στη συγκέντρωση εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του την σύζυγό του Πενέλοπι, που είναι η «πέτρα του σκανδάλου»!

Βέβαια, το 70% των Γάλλων ψηφοφόρων του ζητάει να αποσυρθεί. Γιατί επιμένει; Διότι ποντάρει στο «αντιφασιστικό» μέτωπο που θα συγκροτηθεί υπέρ του, αν μπει στον 2ο Γύρο των εκλογών, μαζί με την Λεπέν. 

Βλέπετε, ο «αντιφασισμός» σβήνει τα πάντα. Ακόμα και τις κλεψιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών