Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Η Κερατέα δεν μάσησε: Ο λαός αψήφησε κράτος και παρακράτος δίνοντας το παρόν στην ομιλία Κασιδιάρη

Εκατοντάδες Έλληνες της Κερατέας απάντησαν δυναμικά σήμερα στον άθλιο πόλεμο της κυβέρνησης και του αριστερού παρακράτους ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα. Αψηφώντας την τρομοκρατία και τις απαγορεύσεις συμμετείχαν μαζικά στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και επιβεβαίωσαν την ραγδαία άνοδο του κόμματος σε όλη την επικράτεια.

Παρά την άδεια που είχαμε λάβει για να πραγματοποιήσουμε την ομιλία μας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, η Δημοτική Αρχή (που πρόσκειται στη ΝΔ) αποφάσισε τελικά...
να κλειδώσει το κτίριο! Την ίδια ώρα, τα παρακρατικά ανδρείκελα του Σύριζα, του ΚΚΕ και των αναρχικών ενώθηκαν σε παράνομη αντισυγκέντρωση σε παρακείμενη πλατεία.




   
 
Οι Εθνικιστές δεν έκαναν πίσω και η εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε κανονικά σε κεντρική αίθουσα της Λεωφόρου Σουνίου, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Η εξέλιξη αυτή μας ευνόησε, καθώς το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου είναι κρυμμένο σε κάποιο στενό, ενώ η αίθουσα που μας φιλοξένησε είναι κεντρικότατη. Έτσι ήρθαμε σε επαφή με πάρα πολύ περισσότερους συμπατριώτες μας.



Οι Έλληνες της Κερατέας πλημμύρισαν από νωρίς τον χώρο, που τελικώς απεδείχθη πολύ μικρός για τις ανάγκες μας. Πάνω από 200 συναγωνιστές και φίλοι παρέμειναν στο προαύλιο του κτιρίου και άκουσαν την ομιλία μας από τα μεγάφωνα.




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος και είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει έναν ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι ενωμένοι ψάλλαμε με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο.

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών