Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Τρώνε καλά οι κομμουνιστές! GUARDIAN: Σε κάθε 100 ευρώ που παίρνει η Ελλάδα για τα «προσφυγάκια», οι «αλληλέγγυοι» τρώνε τα 70!

Μπορεί να μη βγάζουν άχνα τα ντόπια διαπλεκόμενα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών (όταν τρώνε δε μιλάνε…) για το μεγάλο φαγοπότι που έχουν στήσει στις πλάτες των λεγόμενων «προσφύγων» καθαρματικά λαμόγια της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» (κυβερνητικά και… μη κυβερνητικά – των λεγομένων ΜΚΟ…), αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα ξένα μέσα.
 
Έτσι, με άρθρο του ο βρετανικός Guardian αποκαλύπτει τη μεγάλη μπίζνα! Ιδού πως τρώει το καταπέτασμα το συριζοψεκασμένο λεχριταριό: 

«Πριν από δύο χρόνια, 57.000 πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν, όταν έκλεισαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Αυτό που ακολούθησε...
έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ακριβή ανθρωπιστική απάντηση στην Ιστορία. Από την Μόρια στη Λέσβο, ως την Ειδομένη και το Ωραιόκαστρο, ο Γολγοθάς των προσφύγων στις εγκαταστάσεις δεν έχει τέλος. Ο θάνατος του μικρού Αϊλάν Κούρντι πριν από περίπου ένα χρόνο, το πτώμα του οποίου ξεβράστηκε στα τουρκικά παράλια και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου, αφύπνισαν τη διεθνή κοινότητα. Εθελοντές και πόροι άρχισαν να συρρέουν στην Ελλάδα και πολλοί αναλυτές συμφωνούν ότι έγινε η πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην Ιστορία.

«Το πόσα ακριβώς χρήματα έχουν δαπανηθεί για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναφερθεί πολλές φορές, αλλά είναι ελάχιστα κατανοητό«.

«Με την αιτιολογία ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των 1.030.000 ανθρώπων που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από το 2015, το κόστος ανά δικαιούχο θα ήταν 780 δολ. ανά πρόσφυγα»

Η σύγχυση σχετικά με την πραγματική έκταση των ευρωπαϊκών δαπανών έχει επιδεινωθεί από τις διογκωμένες δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου για τη Μετανάστευση, τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος τακτικά παραθέτει στοιχεία άνω του 1 δις ευρώ, αν και το ποσό αυτό αφορά προφανώς όλα τα διαθέσιμα και θεωρητικά κεφάλαια, και όχι ό,τι έχει πράγματι διατεθεί ή δαπανηθεί.

Παρά ταύτα, ωστόσο, το συνολικό ποσό των 803 εκατ. δολ. αντιπροσωπεύει την πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην ιστορία. Με την αιτιολογία ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των 1.030.000 ανθρώπων που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από το 2015, το κόστος ανά δικαιούχο θα ήταν 780 δολ. ανά πρόσφυγα.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων, όμως, χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των αναγκών των τουλάχιστον 57.000 ανθρώπων που εγκλωβιστήκαν στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων στις 9 Μαρτίου 2016 και σε αυτή τη βάση, το κόστος ανά δικαιούχο είναι 14.088 δολ. Ένας ανώτερος αξιωματούχος στον τομέα της βοήθειας υπολογίζει ότι μέχρι και 70 δολ. από κάθε 100 δολ. που πέρασαν, έχουν χαθεί».

Καταλάβατε τώρα τη μανία των λαμογιών της αριστεράς για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη»;

(ΥΓ): Όσα αριστερά γουρούνια τρώνε τα λεφτά που προορίζονται για τους δύστυχους, να τα φάνε φάρμακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών