Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Ζορίζεται το ΚΚ€ από την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες Εργαζόμενους

Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στον χώρο των εργατών, των αγροτών και των ανέργων σε σχέση με το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), οδηγεί τους διαχειριστές του κομματικού μαγαζιού του Περισσού σε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιθέσεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σε μια απεγνωσμένη όσο και απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν αυτή την εισροή (ακόμη και πρώην ψηφοφόρων τους) Ελλήνων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Έτσι, λοιπόν, δεν έχασαν την ευκαιρία, με αφορμή την επικείμενη επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, να αναφερθούν εκ νέου στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με επίσημη ανακοίνωσή τους. Απευθυνόμενοι «στην εργατική τάξη» και «τον λαό» καλούν...
μεταξύ άλλων «να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, το ρατσιστικό δηλητήριο που χύνει, το μίσος σε βάρος πρωτοπόρων εργατών, κομμουνιστών, των προσφύγων-θυμάτων του πολέμου».

Γνώριμη, πολυπαιγμένη, αλλά και «μασημένη» πλέον από τις αναρίθμητες χρήσεις, η φρασεολογία της «κασέτας» που χρησιμοποιεί η ανεπάγγελτη ηγετική κλίκα των υμνητών και νοσταλγών του μεγαλύτερου και ασυναγώνιστου εγκληματία όλων των εποχών, του αιμοδιψή Ιωσήφ Στάλιν. Μόνο που δεν έχει πια κανένα απολύτως αποτέλεσμα, όχι μόνο επειδή ολοένα και περισσότεροι απλοί Έλληνες ταυτίζονται, συναινούν και συμβαδίζουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και επειδή το ΚΚΕ, με την ξεκάθαρη υποστήριξή του υπέρ του ευρώ, συνοδοιπορεί ανοιχτά με τα καπιταλιστικά διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στην ανάλυση ιστορικών πληροφοριών του παρελθόντος (όπως π.χ. ότι ο «φασίστας» Μεταξάς και το Εθνικό Καθεστώς του καθιέρωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καθιέρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς ως επίσημης αργίας), ας σταθούμε στα δρώμενα της σημερινής εποχής και στο εμφανές. Στο ότι, δηλαδή, οι καπιταλιστές του ΚΚΕ, ενώ στα (άοσμα και ανούσια) λόγια μιλούν υπέρ των εργαζομένων, στην πραγματικότητα λαμβάνουν θέσεις ξεκάθαρης διατήρησης της σημερινής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κατοχής της Χώρας.

Και επειδή σε αντίθεση με τις κενού περιεχομένου ψευδολογίες τους οι Έλληνες Εργάτες και Πατρίδα έχουν και είναι Υπερήφανοι για την Ελληνικότητά τους, ας αντιληφθούν ότι οι Έλληνες Εργαζόμενοι είναι, οριστικά και αμετάκλητα, χαμένοι για τα στενά συντηρητικά κομματικά τους συμφέροντα, ας απευθυνθούν σε ολοκληρωτικό βαθμό στα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν, ανταγωνιζόμενοι σε «διεθνιστική αλληλεγγύη» τα υπόλοιπα κόμματα και μορφώματα της αριστεράς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών