Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 15, 2017

Ιερέας από τη Ρόδο μίλησε σταράτα για τους Συριζαίους: «Είναι άθεοι, κλέφτες, απατεώνες, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, τα ρεμάλια» ΒΙΝΤΕΟ

Άστραψε και βρόντηξε ένας Ιερέας στην Ρόδο κατά των Άθεων του Σύριζα και όσα προσβλητικά είπαν για την μεταφορά του πανάγιου φωτός.  

Ο παππά-Χρήστος Σιάννας , ο «παππάς των φτωχών», όπως είναι γνωστός όχι μόνο στη Ρόδο αλλά σ’ όλη την Ελλάδα κάλεσε τους πιστούς να κάνουν αντίσταση και επανάσταση εναντίον των Άθεων και δήλωσε χαρακτηριστικά:...

«Όλοι οι άθεοι παίρνουν συντάξεις 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα, χωριστά τα έξτρα τους. Δυστυχώς αυτοί οι άθεοι παίρνουν, παίρνουν, παίρνουν… Είναι άθεοι είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, τα ρεμάλια», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ακούσατε που είπαν για το Άγιο Φως, να κοπεί γιατί λέει ξοδεύεται το κράτος; Στραβάρα τους, ντροπή στα μούτρα τους. Μην τους πιστεύετε. Είναι άθεοι, είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, είναι ανεπρόκοποι, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, και μας διοικούν αυτά τα ρεμάλια. Αυτοί είναι, κι όποιος θέλει αν του βαστάει ας έρθει εδώ…». 

«Αυτές τις άγιες μέρες όλοι να είμαστε στις εκκλησίες, να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας» λέει. 




Ο παππα-Χρήστος, επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στην ενορία του Αγ. Παντελεήμονος, της Παλιάς Πόλης της Ρόδου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ανήμπορους και τους αναξιοπαθούντες του νησιού.Καθημερινά προσφέρει συσσίτιο σε 50 συμπολίτες του, που έχουν ανάγκη, στηρίζει τους άρρωστους και κυρίως τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν χρήματα για τα φάρμακα ή τα νοσήλιά τους, τελεί γάμους και βαπτίσεις δωρεάν σε ανθρώπους που του χτυπάνε την πόρτα και ζητάνε την βοήθειά του γιατί δεν έχουν χρήματα για «πολυτέλειες» και στέκεται πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών