Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Ο Βορίδης στηρίζει τον τραπεζίτη του Ρόθτσιλντ, Μακρόν έναντι της Λεπέν

Δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής της ΝΔ, τάχθηκε στο πλευρό του Μακρόν, με ζήλο τον οποίο θα ζήλευαν και οι υπόλοιποι προσεταιριζόμενοι τον άχρωμο και άοσμο γάλλο πολιτικάντη.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε επί των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία λέγοντας τα εξής, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή: «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται...
ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι. Είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει»!!

Έχει σημασία ότι αυτός ο «λίβελος» προέρχεται από έναν «σκληρό δεξιό» εντός της ΝΔ, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δείχνει ότι το εθνομηδενιστικό και παγκοσμιοποιητικό πνεύμα της ΝΔ, εκτός από τα εθνικά θέματα, επεκτείνεται και στα κοινωνικά και εργασιακά ζητήματα.

Βεβαίως, ο τύπος αυτός, ο οποίος λειτουργώντας σαν ρομπότ ψήφισε αδιαμαρτύρητα τόσο το τζαμί στην Αθήνα όσο και τα υπόλοιπα αντεθνικά νομοσχέδια, στα οποία η ΝΔ συμπορεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λειτουργήσει, όντας «ούλτρα» φιλελεύθερος, ως υπηρέτης των κεφαλαιοκρατών και των τραπεζιτών και εναντίον της Ευρώπης των Εθνών.

Όσο για την δική του «πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο», δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζει συνεχώς. Είναι εμφανές ότι φτύνει εκεί που προηγουμένως έγλυφε, δείχνοντας την πολιτική του συνέπεια και πόσο κορόιδευε όσους άτυχους τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν όταν παρίστανε (ανεπιτυχώς) τον Εθνικιστή.

Η συντεταγμένη στάση, όμως, ολοκλήρου της ΝΔ υπέρ του κοσμοπολίτη Μακρόν, ακόμη και των πιο «σκληρών δεξιών», αποτελεί έναν ακόμη εξευτελισμό για τα αναιδή και θρασύδειλα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, τα οποία συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να πείσουν ότι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντίσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι οι πολιτικοί καρπαζοεισπράχτορες της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών