Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΣΕΞ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι κάτι το οποίο ξέφυγε από τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι με τα οικονομικά και την αξιολόγηση. Και χάνουν τα πιπεράτα, τα ωραία,των ομιλιών του Τσίπρα. Εκείνα που δείχνουν τι πραγματικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι εκφράζει ο κ. Τσίπρας.
Ο άνθρωπος βέβαια βρίσκεται μακράν κάθε άλλου πολιτικού, καθώς σκέφτηκε: «Δουλειές δεν έχω να δώσω στους νέους. Μήπως θα ήταν καλό να τους δώσω σεξ;». Και για να μη παρεξηγηθούμε δεν θα ζευγαρώσει στους ανέραστους, απλά θα τους προσφέρει στέγη!
Ναι. Καλά διαβάσατε.
Η κυβέρνηση και επισήμως θα ανάψει κόκκινο φωτάκι σε δημόσια κτίρια και θα τα παραχωρήσει σε νέους που θέλουν να ικανοποιήσουν...
τις σεξουαλικές τους επιθυμίες αλλά δεν έχουν χώρο.
Το εξήγγειλε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στο πρόσφατο συνέδριο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κόμματα και πολιτικοί δεν πήραν χαμπάρι.
Ειδικότερα, όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας στο συνέδριο νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: «…για αυτούς που έχουν φτάσει τα 30 και όταν ξυπνάνε το πρωί βρίσκονται ακόμη στο παιδικό δωμάτιο και δε μπορούν να χαρούν τις ερωτικές τους σχέσεις έχουμε σχέδιο για την αξιοποίηση κτιρίων ιδιοκτησίας του δημοσίου για να στεγαστούν σε αυτά νέοι άνθρωποι».
Την εξαγγελία ανακάλυψαν οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» και δημιούργησαν ένα απίστευτο video.
Το θέμα βέβαια είναι ότι το περισσότερο γέλιο βγαίνει από την ίδια την εξαγγελία του κ. Τσίπρα, καθώς η σάτιρα που ακολουθεί θεωρείται φυσικό επακόλουθο.
Δείτε το απίστευτο video:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών