Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017

Μην γίνεσαι συνένοχος στην διάλυση της Πατρίδας μας

«Σκλάβος είναι όποιος περιμένει από τους άλλους να τον σώσουν» - ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ
Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, κάποιες δεκαετίες πριν θα ήταν για πολλούς «σενάρια συνωμοσίας» και τίποτε παραπάνω.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης όμως, δεν αποτελεί πια «κρυφή ατζέντα» αλλά την σκληρή πραγματικότητα που θέλει όχι μόνο την οικονομική μας εξαθλίωση και την κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά την αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας μας και τον πλήρη αφελληνισμό της Νεολαίας της με όχημα...
την «κουλτούρα» του «πολυπολιτισμού» και την διαγραφή της ένδοξης Ιστορίας μας. Θέλουν να ξεριζώσουν την Ελλάδα από τις ψυχές μας.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας ακολουθεί πιστά αυτόν τον δρόμο με τις κυβερνήσεις να συναγωνίζονται στο ποιος θα είναι περισσότερο «αντιρατσιστής» ενώ δεν διστάζουν να είναι πραγματικά ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες που υφίστανται μεγάλες διακρίσεις.

Θα ήταν τεράστιο λάθος να καταλογίσουμε τις ευθύνες στους ενόχους της παρακμής, χωρίς να κάνουμε ως λαός, την αυτοκριτική μας για το σημερινό αδιέξοδο.

Στην Ελλάδα συντελείται ένα έγκλημα που απειλεί την ίδια την υπόστασή της και ο λαός μοιάζει να έχει παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση. Με τον τρόπο αυτό, γινόμαστε συνένοχοι στην διάλυση της Πατρίδας μας.

Οι εξουσιαστές φροντίζουν παράλληλα με την οργανωμένη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, να πολεμήσει τις Ρίζες μας, την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, μια αιώνια αποικία χρέους με κοσμοπολίτικη  παιδεία που να φτάνει ως το επίπεδο του… καταναλωτή και τίποτε πέραν αυτού.

Οι μόνοι που αντιδρούν στα σχέδιά τους είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να μας λυγίσουν. Ξέρουν πολύ καλά, ότι όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπάρχει και ελπίδα. Ξέρουν πολύ καλά ότι η φωνή μας μιλάει στις ψυχές των Ελλήνων που εκείνοι θέλουν να υποτάξουν.

Γι’ αυτό ξεδιπλώστε τις Σημαίες και ανεμίστε τις στους δρόμους και στις πλατείες της Πατρίδας μας. Υψώστε τις ψηλά για να βλέπουν οι εξουσιαστές ότι υπάρχουν ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν θα επιτρέψουν να περάσουν τα διεθνιστικά σχέδιά τους. Φωνάξτε μαζί μας για να αφυπνίσουμε τους συμπατριώτες μας και όλοι μαζί να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ την Πατρίδα μας πίσω.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Mέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών