Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Σκληρά λόγια από τον Βρετανό τραγουδιστή Μόρισεϊ κατά της «πολιτικής ορθότητας» και της ισλαμικής τρομοκρατίας

Κάθε φορά που γίνεται μια τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να βγαίνουν διάφοροι «σελέμπριτις» (ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες κ.τ.λ.) οι οποίοι αναμασούν την κασέτα της «πολιτικής ορθότητας» με το γνωστό (χιλιομασημένο) περιεχόμενο: «Μην γενικεύουμε την ταυτότητα των δραστών», «ήταν μια  μεμονωμένη περίπτωση», «δεν θα πάρουν οι θύτες το μίσος μας», «πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στο να ενταχθούν οι μετανάστες στην κοινωνία μας», «φταίει γενικά ο θρησκευτικός φανατισμός» και άλλες παρόμοιες «κλισέ» φράσεις.

Αφού τα πουν, αποσύρονται στην συνέχεια στις πολυτελείς επαύλεις τους, στις οποίες εννοείται ότι δεν μπορεί...
ούτε καν να προσεγγίσει όχι μόνο κάποιος «πρόσφυγας» ή «μετανάστης», αλλά και οποιοσδήποτε άλλος κοινός θνητός.

Η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή στο Μάντσεστερ, όμως, επεφύλαξε και μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, επιβεβαιώνοντας την ισχύ της ρήσης ότι κάθε κανόνας έχει και μια εξαίρεση. Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ (γνωστός κυρίως από την παρουσία του στους The Smiths), δήλωσε τα εξής, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν:
«Γιόρταζα τα γενέθλιά μου στο Μάντσεστερ, καθώς έπεσε η είδηση ​​της βόμβας στο Manchester Arena. Ο θυμός μου είναι τρομερός. Για ποιο λόγο να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή; Η Τερέζα Μέι λέει ότι τέτοιες επιθέσεις «δεν θα μας κάμψουν», αλλά η δική της ζωή είναι ασφαλής στην αλεξίσφαιρη φούσκα που ζει, και δεν χρειάζεται να πάει να αναγνωρίσει νεαρούς ανθρώπους σήμερα στις νεκροψίες του Μάντσεστερ. Επίσης, το "δεν θα μας κάμψει" σημαίνει ότι η τραγωδία δεν θα κάμψει την ίδια ή δεν θα κάμψει τις πολιτικές της για τη μετανάστευση.

Οι νέοι του Μάντσεστερ έχουν ήδη καμφθεί - χάριν της Tερέζα. Ο Σαντίκ Χαν (σ.σ. ο ισλαμιστής δήμαρχος του Λονδίνου) λέει ότι «το Λονδίνο είναι ενωμένο με το Μάντσεστερ», αλλά δεν καταδικάζει το Ισλαμικό Κράτος - που έχει αναλάβει την ευθύνη για τη βόμβα. Η βασίλισσα γίνεται δέκτης παράλογων επαίνων για τα «δυνατά λόγια» της ενάντια στην επίθεση, όμως δεν ακυρώνει το σημερινό πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ - για το οποίο δεν επιτρέπεται καμία κριτική στη Βρετανία της ελευθεροτυπίας. Ο δήμαρχος του Mάντσεστερ, Άντι Μπέρναμ, λέει ότι η επίθεση είναι το έργο ενός «εξτρεμιστή». Τι είδους εξτρεμιστής; Εξτρεμιστής κούνελος;

Στη σύγχρονη Βρετανία, όλοι πετρώνουν και δεν τολμούν να πουν επίσημα αυτά που λέμε όλοι ιδιωτικά. Οι πολιτικοί μας λένε ότι δεν φοβούνται, αλλά δεν είναι ποτέ τα θύματα. Πόσο εύκολο να δηλώνεις άφοβος όταν κάποιος σε προστατεύει από τη φωτιά. Ο λαός δεν έχει τέτοια προστασία».

Ο Μόρισεϊ δεν δηλώνει (και δεν είναι) Εθνικιστής. Μιλάει, όμως, ξεκάθαρα την φωνή της Αλήθειας και της Λογικής, αρνούμενος να κοροϊδέψει την νοημοσύνη του, χάριν της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας». Βεβαίως, αν ζούσε στην Ελλάδα και έκανε αυτές τις δηλώσεις, είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιούσε τα εξαρτημένα αντανακλαστικά εκείνων, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις αναφορές στον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού όπως κάποιοι τα στραγάλια προς βρώσιν, ενεργούν αστραπιαία σε τέτοιες περιπτώσεις, για να μάθουν οι «φασίστες», οι «ρατσιστές», οι «αντισημίτες», οι «ισλαμόφοβοι», οι «σεξιστές» και οι «ομοφοβικοί» να μην δηλητηριάζουν την υπέροχη ειρηνική ζωή που υπόσχονται και βεβαίως πραγματοποιούν οι πολυπολιτισμικές και ανοιχτές κοινωνίες.

Σε σχέση με άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι αφού (ξανα)κερδίσουν 15 λεπτά δημοσιότητας με ανούσια κηρύγματα και ευχολόγια συνεχίζουν να επαναπαύονται, ο Μόρισεϊ είπε πράγματα που τσούζουν τα υπερευαίσθητα αυτιά των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών