Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Συριζαίοι «πανεπιστημιακοί»: Οι εκδηλώσεις για την Άλωση της Πόλης είναι εθνικιστικές και δεν συμβάλλουν στις σχέσεις μας με την Τουρκία!

«Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς», έλεγε ο Μπίσμαρκ και έρχονται τόσα χρόνια μετά να τον επιβεβαιώσουν πλήρως τα άθεα και άεθνα κομμούνια του Σύριζα, που παριστάνουν τους πανεπιστημιακούς.

Συγκεκριμένα, η συριζαίικη παράταξη «Συσπείρωση Πανεπιστημιακών» έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την συμμετοχή του ΑΠΘ σε εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης που διοργάνωσε η Εκκλησία σε συνεργασία με το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συριζαίων, «η εκδήλωση αυτή προκαλεί επικίνδυνους...
εθνικιστικούς και αλυτρωτικούς συνειρμούς, δημιουργώντας, συν τοις άλλοις, σε αυτές τις φορτισμένες διεθνείς συνθήκες και κλίμα μεγαλοϊδεατισμού», ενώ συμπληρώνουν ότι «η συμμετοχή του ΑΠΘ σε ανάλογες εκδηλώσεις δεν συμβάλλει στις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία και τα πανεπιστήμιά της»…

Προφανώς, οι καθηγητάδες θεωρούν ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε την Άλωση της Πόλεως των Κωνσταντίνων, αλλά και τις Γενοκτονίες που βίωσε ο Λαός μας, προκειμένου να… συμβάλλουμε στις σχέσεις με την τουρκία.

Όταν η Εθνική Μνήμη βρίσκεται απέναντι στις «ελληνοτουρκικές» φιέστες και τα ζεϊμπέκικα τόσο το χειρότερο για την Εθνική Μνήμη λένε οι συριζαίοι καθηγητάδες, πιστοί στην λενινιστική παράδοση ενάντια στην Αλήθεια.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο στην όλη υπόθεση που αποδεικνύει πως όλοι αυτοί δεν είναι απλώς ιδεοληπτικοί ανθέλληνες, απόγονοι ιδεολογικοί των κομμουνιστών που επεδίωξαν, κατά δήλωσή του, την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά τουρκοπροσκυνημένοι και γενίτσαροι. Ενώ ενοχλήθηκαν από τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα καμία λέξη δεν είπαν για να καταδικάσουν τους εορτασμούς και τα πανηγύρια που γίνανε στην τουρκία για την Άλωση της Πόλεως.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών