Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

Εξιτήριο για την Μυρτώ μετά από πέντε χρόνια νοσηλείας: Η σκέψη κάθε Έλληνα βρίσκεται δίπλα της

Η Μυρτώ, η Eλληνίδα έφηβη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού από ένα κτήνος από το Πακιστάν τον Ιούλιο του 2012 αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στην οικία της, μετά από τρία και πλέον χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η Μυρτώ που φιλοξενείται αφιλοκερδώς στο «Animus», πλέον με την συγκατάθεση των γιατρών της, αναμένεται να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει να συνέλθει έχοντας στο πλάι της τους δικούς της ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται πως το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουλίου του 2012, όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε βρεθεί...
σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά χτυπημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ο πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ο 21χρονος πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα. Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι.

Mετά από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδας στον Ευαγγελισμό η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Μετά από 7 μήνες νοσηλείας στη Βοστώνη η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις. Έκτοτε ο αγώνας της Μυρτώς συνεχίστηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.



Θυμίζουμε ότι μετά από μια αρχική δημοσιότητα που πήρε το θέμα αυτό, στην συνέχεια ατόνησε. Η «πολιτική ορθότητα» έχει τους δικούς της κανόνες ενημερωτικής αντιμετώπισης τέτοιων θεμάτων καθώς τόσο η ταυτότητα του θύματος όσο και η ταυτότητα του δράστη δρούσαν αρνητικά προκειμένου να παραμείνει το θέμα στην επικαιρότητα.

Ευτυχώς, μέχρις στιγμής, ο καταστροφέας της ζωής της Μυρτούς βρίσκεται στην φυλακή. Χρησιμοποιούμε την έκφραση «μέχρι στιγμής», γιατί μετά το φιάσκο του νόμου Παρασκευόπουλου και τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματικών στοιχείων τίποτα δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί στον Τόπο αυτόν.

Η σκέψη κάθε Έλληνα βρίσκεται δίπλα στο νεαρό αυτό κορίτσι, ευελπιστώντας ότι η αγάπη της οικογένειάς της, η ιατρική φροντίδα και η βοήθεια του Θεού θα οδηγήσουν ξανά την Μυρτώ στην κατάσταση ονείρων για το μέλλον, που δικαιούται κάθε κοπέλα της ηλικίας της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών