Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017

H διαδρομή ενός αφγανού “μετανάστη” από το ΝΑΤΟ στον αντιφασισμό!


Να, λοιπόν, που όσα λέμε τόσα χρόνια επιβεβαιώνονται πλήρως από την πραγματικότητα! 

Ρεπορτάζ για την διαδρομή ενός «μετανάστη» από το Αφγανιστάν, ονόματι Μασούντ Καχάρ, είχε το «Πρώτο Θέμα». Ας δούμε την ιστορία του, η οποία –σύμφωνα με το δακρύβρεχτο ρεπορτάζ- «τώρα αρχίζει να διαδίδεται»:

«Ο 40χρονος άνδρας είναι ένας από τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα. Σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους; Σε δύο στοιχειώδη πράγματα. Πρώτον, απολάμβανε μία πολύ καλή θέση στο ΝΑΤΟ. Δεύτερον, επέστρεψε στο Αφγανιστάν, έφτασε στην Ελλάδα ως μετανάστης και δεν αρκέστηκε στα δικαιώματά του, όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, αλλά ενεργοποιήθηκε στον αγώνα εναντίον...
του φασισμού, λαμβάνοντας μέρος σε διαδηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

Ο Καχάρ, μαζί με άλλα μέλη αντιφασιστικών και αριστερών κινημάτων, εντοπίστηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα μέσα Απριλίου, να είναι στην πρώτη γραμμή της πορείας κατά του φασισμού, με το σύνθημα εναντίον της Χρυσής Αυγής «ούτε στο κοινοβούλιο, ούτε πουθενά».

Ο Καχάρ δεν γνωρίζει πολλά ελληνικά. Το σύνθημα, όμως, «Ο Παύλος Φύσσας ζει, σπάστε τους ναζί», το πρόφερε τέλεια. Παρ’ ότι δεν είχε ακούσει το παραμικρό για τη Χρυσή Αυγή πριν αφιχθεί στην Ελλάδα το 2015, ο μετανάστης από το Αφγανιστάν εντάχθηκε αμέσως στο αντιφασιστικό κίνημα της Αθήνας. «Πηγαίνω έξι ή εφτά φορές τον μήνα και συμμετέχω σε όλες τις διαδηλώσεις», τόνισε σε δηλώσεις του στο αραβικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα. «Βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή και μάχομαι δίπλα στους αντιφασίστες. Το λατρεύω», προσθέτει.

Η ιστορία του ωστόσο, είναι συγκλονιστική. «Για πέντε χρόνια εργαζόμουν για το ΝΑΤΟ στην Καμπούλ. Το 2012, οι Ταλιμπάν εισέβαλαν στο σπίτι μας, σκότωσαν την 26χρονη αδερφή μου, Κατίρα και τραυμάτισαν τον πατέρα και τον αδερφό μου. Όταν γύρισα στο σπίτι βρήκα μόνο έναν ξάδερφό μου να κλαίει. Αρνιόταν να μου πει τι είχε συμβεί. Στο νοσοκομείο βρήκα τη μητέρα μου να κλαίει. Αυτή ήταν η μοίρα μου». Τότε αποφάσισε να φύγει και να ταξιδέψει 5.000 χιλιόμετρα μέχρι την Ελλάδα…».

Χωρίς πολλές κουβέντες, εδώ έχουμε μια σαφέστατη διαδρομή «από την CIA στην ΑΝΤΑΡCIA»! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: μόνο ο Καχάρ έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή ή μήπως υπάρχουν πολλοί Καχάρ στις τάξεις των αμερικανόδουλων «αλληλέγγυων – αντιρατσιστών»;  
(ΥΓ): Κι αν οι διάφοροι Καχάρ είναι εναντίον μας, πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν είναι υπέρ μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών