Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Το ΚΚE λέει ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα! Ας δούμε μερικά παραδείγματα συστημικής διαφθοράς του

Βαρυσήμαντη συνέντευξη έδωσε το παιδί του κομματικού – σταλινικού σωλήνα, Νίκος Σοφιανός, του ΚΚ€. Λόγος προφανώς δεν υπήρχε σοβαρός, αλλά δεν χρειάζεται λόγος για να προβάλλουν το ΚΚ€ τα συστημικά μέσα.

Δεν θα σταθούμε ότι σε μεγάλο κομμάτι της συνέντευξής του αναφέρεται στην «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής». Το έχουμε ξαναπεί: κανονικά θα πρέπει να μας ευχαριστούνε που τους προσφέραμε να πούνε κάτι για το 2017, γιατί έως τώρα είχανε μείνει στο 1917 και τους κορόιδευε ο κόσμος.

Αυτό που χρήζει σχολιασμού είναι ότι το ΚΚ€, το κόμμα της προδοσίας έπαθε παλιμπαιδισμό και ξέχασε...
τα παλιά κατορθώματά του. Σας παραθέτουμε το ανέκδοτο της χρονιάς δια χειρός Νίκου Σοφιανού:

«Πράγματι, πολλοί είναι εκείνου που υποστηρίζουν ότι η Αριστερά έχει χάσει, πλέον, το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό αφορά τον Σύριζα και τα παρακλάδια που έφυγαν κατόπιν εορτής. Το ηθικό πλεονέκτημα του ΚΚΕ δεν έχει πληγεί»

Προφανώς, ο Σοφιανός δεν γνωρίζει ή ακριβέστερα κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι η απαρχή του σκανδάλου Siemens έγινε επί κυβερνήσεως συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΚΚΕ, με τους κομμουνιστές για πρώτη φορά να γίνονται από κατσαπλιάδες υπουργοί, σαν τον καραγκιόζη ένα πράγμα.

Τότε στην ηγεσία του ηνωμένου Συνασπισμού ήταν ο Φλωράκης και έμεινε μέχρι το 1991, με… άξια διάδοχό του την Δαμανάκη. Αυτά δεν είναι μέρος της ιστορίας του ΚΚ€ με το… ηθικό  πλεονέκτημα; Ή μήπως θα κάνετε και μια σικέ αποκήρυξη του καπετάν Γιώτη για να τον αποκαταστήσετε αργότερα, όταν θα βολεύει, όπως κάνετε με τόσους και τόσους άλλους;


Όσον αφορά το θέμα της Siemens, ας θυμηθούμε παλαιότερες δηλώσεις του Κοροβέση, ο οποίος ήξερε τα πράγματα εκ των έσω. Τότε το ΚΚ€ είχε αποκαλέσει τις δηλώσεις «συκοφαντικές», αλλά ουδέποτε κινήθηκε εναντίον τους ουσιαστικά, προφανώς γιατί η… «φωλιά» ήταν «λερωμένη».

Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτά. Τόσα χρόνια στους ΟΤΑ και στα συνδικαλιστικά σωματεία έχει γίνει ένα κυριολεκτικό πάρτι από τους κομμουνιστές. Και, βεβαίως, ας μην ξεχνάμε το ηθικό πλεονέκτημα του ΚΚ€ με τους απολυμένους εργαζομένους στα κομματικά έντυπα. Γιατί το κόμμα διαλέγεται… σοσιαλιστικά, αλλά δρα βαθύτατα καπιταλιστικά.

Και μην ξεχνιόμαστε...



Σε ποια off shore πουλήθηκε ο 902; Και σε τι πληρωθήκατε; Ρούβλια;

Η αριστερά, ολόκληρη, δεν έχασε το ηθικό της... πλεονέκτημα, γιατί πολύ απλά δεν το είχε ποτέ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών