Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

Η Χρυσή Αυγή γεμίζει αίθουσες: Η Θήβα στηρίζει τους Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Βροντερή απάντηση στην τρομοκρατία της αριστεράς και στην ένοχη σιωπή της ψοφοδεξιάς έδωσαν οι συναγωνιστές της Βοιωτίας με τη συμμετοχή τους στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Θήβας.

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυναν...
το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νώντας Ανυφαντής και το μέλος της Κ.Ε. και περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά, Απόστολος Γκλέτσος, οι οποίοι σημείωσαν με έμφαση την συνέπεια των θέσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος υπέρ του Λαού και της Πατρίδος, από το 2012 και μέχρι σήμερα.

 


Τον λόγο ακολούθως έλαβε ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος επισήμανε πως η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στη Βοιωτία συνιστά νίκη τόσο εις βάρος της αριστεράς όσο και εις βάρος της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς ΝΔ, υπενθυμίζοντας τα λόγια του Αρχηγού που πρέπει να γίνουν πράξη: Ο κομμουνισμός τελείωσε, η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!



Τελευταίος έλαβε το λόγο υπό το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων ο βουλευτής Β’ Πειραιώς, συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, ο οποίος εξήρε την πίστη των οπαδών του Κινήματος στη Βοιωτία, παραλληλίζοντας τον Αγώνα των Βοιωτών με τον αντίστοιχο των συναγωνιστών στον Πειραιά κατά της κόκκινης τρομοκρατίας.

Στην ομιλία του, η οποία διακοπτόταν ανά δίλεπτο από τα συνθήματα του κοινού, ο συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει πουθενά,μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!



Συγκινητική υπήρξε η αναφορά στον Ήρωα της ΕΛΔΥΚ, Αργύριο Σίννη, του οποίου τα οστά επιστρέφουν αύριο στην βοιωτική γη και την ιαχή «Αθάνατος» να δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ η εκδήλωση έκλεισε ως είθισται με τον Εθνικό μας Ύμνο.


πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών