Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Oι Ρομά συνεχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως στο Μενίδι - Παρ’ ολίγο θύμα τους 12χρονη που έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της!

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 εβδομάδες από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά και είναι θέμα καθαρά τύχης που δεν έχουν θρηνήσει άλλα θύματα.

Μπορεί η κυβέρνηση να αντέδρασε στον θάνατο του παιδιού ανακοινώνοντας παροχές προς τους ρομά, αλλά αυτοί δεν φαίνεται να χαμπάριασαν από την παροχολογία και έτσι συνεχίζουν απρόσκοπτα να πυροβολούν, κι όποιον πάρει ο χάρος που λένε.

Έτσι, ένα 12χρονο κορίτσι κόντεψε να γίνει το θύμα νέας σφαίρας, πιθανόν όχι αδέσποτης. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 17:30 το απόγεμα της Κυριακής όταν το 12χρονο κορίτσι...
μαζί με τη γιαγιά και τη θεία του βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Θεοφυλάκτου, όταν είδαν την σφαίρα να καρφώνεται στον τοίχο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι γονείς του παιδιού, που ήταν μέσα στο σπίτι, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και άμεσα στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνήσει το περιστατικό.

Πότε θα αφοπλιστούν άραγε οι εκ των «ευπαθών» ασυνείδητοι μαφιόζοι; Πόσα παιδάκια του κόσμου πρέπει να σκοτωθούν για να γίνει το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή;
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών