Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Πρώτο Θέμα: Η δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί γιατί η Δικαιοσύνη θα πάρει μια δυσάρεστη για την αριστερή κυβέρνηση απόφαση!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η δίκη της Χρυσής Αυγής «καθυστερεί πολύ», «έχει βαλτώσει» και τα λοιπά. Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη δίκη, από την οποία πρέπει να περάσουν εκατοντάδες άτομα (μάρτυρες, κατηγορούμενοι, κ.λπ.) και δεν είναι δυνατόν να «ξεπεταχτεί» σε μικρό χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, πράγματι φαίνεται να υπάρχει μια μακρόσυρτη διαδικασία και ο καθένας δίνει την εξήγησή του γι’ αυτό. Τις προηγούμενες μέρες, γράφτηκε στο protothema.gr (που είναι μεγάλο blog, άρα έχει και την σχετική «εσωτερική πληροφόρηση»…) ένα άρθρο υπό τον τίτλο...
«Ο πρωθυπουργός – δικαστής», του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου, με θέμα τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην δικαιοσύνη.

Εκεί, λοιπόν, αν και το θέμα δεν είναι η συγκεκριμένη δίκη (της Χρυσής Αυγής) δίνεται μια εξήγηση για την καθυστέρησή της. Η εξής: «Τι κάνει τώρα η Δικαιοσύνη – την οποία με μεγάλη χαρά βλέπουμε στο πρόσωπο της κυρίας Θάνου να θωπεύει ο πρωθυπουργός; Χρονοτριβεί επί δυόμιση χρόνια, μη θέλοντας προφανώς να πάρει μια δυσάρεστη για την αριστερή κυβέρνηση απόφαση».

Το εστί μεθερμηνευόμενον: η δίκη έχει εξελιχθεί σε φάρσα, τα στοιχεία μόνο σε εγκληματική οργάνωση δεν οδηγούν, άρα θα υπάρξει αναγκαστικά ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση και γίνεται η σχετική καθυστέρηση γιατί δεν θα αρέσει καθόλου στους αμερικανοκομμουνιστές που κυβερνούν!

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών