Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

Ο Καμμένος, τα ελικόπτερα και τα κορόιδα που τα πληρώνουν!

Δε φτάνει που μετακινείται μονίμως με ελικόπτερο («καβάλα παν’ στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε…»), αλλά το θέλει και… ατομικό! Ο λόγος για τον υπουργοπάνο Καμμένο, που χρησιμοποίησε και δεύτερο ελικόπτερο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε νησιά του Αιγαίου, με τον Παυλόπουλο, για να’ χει την… άπλα του! Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε στα νησιά με ελικόπτερο Σινούκ. Μπροστά από το προεδρικό ελικόπτερο πετούσε ένα ελικόπτερο τύπου Χιούι (από αυτά που είχαν πρωταγωνιστήσει στον πόλεμο του Βιετνάμ), στο οποίο επέβαινε...
ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Μπροστά ο Καμμένος, πίσω με το Σινούκ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ρώτησα λοιπόν έναν από τη συνοδεία του κ. Παυλόπουλου γιατί απαιτήθηκαν δύο ελικόπτερα (της Αεροπορίας Στρατού) για μια τέτοια επίσκεψη, αφού το Σινούκ θεωρείται γιγαντιαίο ελικόπτερο – μέχρι και άρματα μάχης μπορεί να μεταφέρει. Η απάντηση ομολογουμένως με αιφνιδίασε. «Το Χιούι με τον Καμμένο ήταν προπομπός του Προέδρου» μου είπε, έτσι σαν τιμητική πτήση».

Γιατί να μην πάρει και δεύτερο ελικόπτερο ο υπουργοπάνος μας; Σάμπως αυτός το πληρώνει; Πλήρωνε «κορόιδο» φορολογούμενε Έλληνα, για την… τιμητική πτήση του «προπομπού» Καμμένου! Πλήρωνε και σκάσε!

(ΥΓ): Ε ρε κλάμα που θα πέσει μετά τις εκλογές! Που θα… προσγειωθεί ανώμαλα και δε θα έχει πλέον… ρεζερβέ ελικόπτερο για να κάνει τις τσάρκες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών