Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Μαύρη βουλευτής δάγκωσε (!) ταξιτζή στο Παρίσι για να μην πληρώσει και μετά τον κατήγγειλε και για "ρατσισμό"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνειρμοί με κανίβαλους κρίνονται ως κακεντρεχείς!

Πρωταγωνίστρια παρολίγον… κανιβαλικού περιστατικού, ήταν μια μαύρη νεοεκλεγείσα βουλευτής του γαλλικού κοινοβουλίου – με το κόμμα του τέως αρχιτραπεζίτη Μακρόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Canard Enchaîné, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, η 31χρονη Λετίσια Άβια είχε πάρει ένα ταξί το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού. Όταν έφτασε στον προορισμό της και έπρεπε να πληρώσει το κόμιστρο των 12 ευρώ...
έδωσε στον οδηγό την κάρτα της, ωστόσο εκείνος την ενημέρωσε ότι δεν είχε POS. Ο ταξιτζής πρότεινε στη νεαρή βουλευτή να την πάει σε ένα ATM ώστε να σηκώσει χρήματα, ωστόσο αυτή αρνήθηκε.

Ακολούθησε λογομαχία κατά την οποία, η βουλευτής… δάγκωσε τον ταξιτζή κι όταν ήρθε η Αστυνομία, ζήτησε και την… σύλληψή του! Εν τέλει, υποχρεώθηκε να πληρώσει το κόμιστρο, αλλά μετά υπέβαλε καταγγελία κατά του οδηγού για απόπειρα κλοπής, υποστηρίζοντας ότι αυτός της άρπαξε την κάρτα και αρνιόταν να της την επιστρέψει, ενώ έβαλε μπρος το ταξί χωρίς τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα η ίδια να… πανικοβληθεί. Και ως… κερασάκι στην τούρτα, του τράβηξε και μια καταγγελία για… ρατσιστική συμπεριφορά!

Τα σχόλια δικά σας, αρκεί να μην είναι… ρατσιστικά!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών