Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟY

«Φοβερά επεισόδια» έγιναν στο Αμβούργο, κατά την διάρκεια της συνόδου της G20, σύμφωνα με την ειδησεογραφία. 

Το… μενού τα είχε όλα: πυρπολήσεις αυτοκινήτων, σπασμένες τζαμαρίες, λεηλατημένα καταστήματα, ακόμα και σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων, που εκτοξεύτηκαν κατά των αστυνομικών. Με 197 απ’ αυτούς τραυματίες, ενώ οι συλλήψεις που έγιναν ήταν μόλις 19.

Φυσικά, η σύνοδος διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα, οι δε «ηγέτες» δεν ένιωσαν κανέναν κίνδυνο…
Τι συνέβη άραγε στην Γερμανία και δεν επέβαλλε την τάξη η υποδειγματική κατά τα άλλα...
αστυνομία της χώρας;

Ότι ακριβώς συμβαίνει κι εδώ, όταν πρέπει να τα «σπάσουν» τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά του ψευδοκράτους: πλήρης ανοχή και το γνωστό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι! Τουτέστιν, τρέχουν προς τα μπρος οι αστυνομικοί, τρέχει και το “Black Block”, σταματούν άπαντες στα 100 μέτρα, «παίζουν» για αρκετή ώρα και μετά ξανά-μανά τα ίδια! 

Το κόλπο είναι παντού το ίδιο: τα κόκκινα σκυλιά πρέπει να εμφανίζονται ως η μόνη αντιπολίτευση στα μάτια του κόσμου και να κάνουν συνάμα και την «επαναστατική γυμναστική» τους!

Κι αν οι αστυνομικοί δεν σταματούσαν (υποχρεωτικά – τέτοιες ήταν οι διαταγές που είχαν…) στα 100 μέτρα αλλά πήγαιναν σερί κυνηγώντας τους «αναρχικούς» δύο και τρία χιλιόμετρα, αυτοί θα σκορπούσαν στους πέντε ανέμους και τίποτα απ’ όσα προαναφέραμε δε θα είχε συμβεί! Αλλά τότε, πως θα γινόταν το στημένο παιχνίδι;

(ΥΓ): Ραντεβού στην επόμενη σύναξη των G20, για… μία από τα ίδια, όπου κι αν γίνει. Βλέπετε, παντού υπάρχει το τόσο απαραίτητο στο σύστημα κόκκινο παρακράτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών