Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Ντοκουμέντο από το βιβλίο Βαρουφάκη: “Στηρίξτε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί... έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Αποκάλυψη από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
  • Επιστολή του αμερικανού Γερουσιαστή Σάντερς προς την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ αποκαλύπτει την ΑΓΩΝΙΑ του διεθνούς κατεστημένου για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών
  • Ακόμα και μετά από τα σκληρά χρόνια των διώξεων και της τρομοκρατίας, δεν έπαψαν ποτέ να ανησυχούν για την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου και την δυναμική του άνοδο
Ένα ακόμη συγκλονιστικό στοιχείο για την εμπλοκή ξένων παραγόντων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην συνεχιζόμενη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο του Γ. Βαρουφάκη «Adults in the room». Στο κεφαλαίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Αμερικανοί φίλοι» καταγράφεται το τηλεφώνημα του γνωστού σιωνιστή Γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς στον Βαρουφάκη, αλλά και η επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Σάντερς στην Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, με την οποία ζητούσε επιτακτικά από το Ταμείο να…
ελεήσει τον Τσίπρα, γιατί η κατάρρευσή του θα φέρει την άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο περιβόητος οικονομολόγος του Τσίπρα, Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης είχε από πολύ νωρίς αναδείξει τον «κίνδυνο» της ανερχόμενης Εθνικιστικής δύναμης στην Ελλάδα, δηλαδή της Χρυσής Αυγής και το 2012 στο άρθρο του: «Ο Σόρος κι εγώ» είχε γράψει για την συνάντησή του με τον αρχιτοκογλύφο: «Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει. Ένα συναίσθημα που συμμερίζομαι απόλυτα».

Αυτήν την «επωδό» για τον κίνδυνο της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα ο Βαρουφάκης θα την επαναλάβει ουκ ολίγες φορές όπως και τον Φεβρουάριο του 2015 που σε συνέντευξη Τύπου με τον Μ. Σαπέν είχε δηλώσει: «Στην χώρα μου, και ντρέπομαι που το υπενθυμίζω, το τρίτο κόμμα δεν είναι νεοναζί, αλλά ναζί. Άρα λοιπόν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να τους δώσει κανείς είναι αυτή η εναντίωση που υπάρχει μεταξύ Βορρά και Νότου, δηλαδή μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας».


Και φτάνουμε τώρα στο προκείμενο, στην αποκάλυψη δηλαδή που κάνει ο ίδιος ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του για την εμπιστευτική επιστολή του σιωνιστή Σάντερς προς την επικεφαλής του ΔΝΤ: "Ελεήστε τον Τσίπρα, γιατί η συντριβή του θα φέρει την Χρυσή Αυγή!"

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει ο ίδιος ο Βαρουφάκης λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δέχεται τηλεφώνημα από τον Μπέρνι Σάντερς, τον γνωστό φιλοσιωνιστή Γερουσιαστή των «δημοκρατικών» που διεκδικούσε χρίσμα για την Προεδρεία των ΗΠΑ. Ο Σάντερς του είπε ότι θα έγραφε μια επιστολή στην Λαγκάρντ για το ζήτημα της Ελλάδος και τον ρώτησε τι θα έπρεπε να επισημάνει. Ο Βαρουφάκης ήταν ξεκάθαρος: «Του ζήτησα να τονίσει ότι η οικονομική λιτότητα έχει θρέψει τα τέρατα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και αν η δημοκρατική φιλοευρωπαϊκή κυβέρνησή μας συνθλιβεί από τους δανειστές, τότε η Δημοκρατία θα στραγγαλιζόταν στην γενέτειρά της, όπως και κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».


Ο Σάντερς υιοθέτησε αβίαστα τις απόψεις Βαρουφάκη, αφού βέβαια τις συμμερίζεται και ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο πως ο φιλοσιωνιστής Γερουσιαστής των Δημοκρατικών είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο του 2016 για την Ελλάδα: «Να καταλάβουμε ότι όταν η Δημοκρατία αποτυγχάνει, όταν ο λαός ψηφίζει για κάτι και η κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις της λόγω εξωτερικών παρεμβάσεων, αυτό οδηγεί σε μαζική περιφρόνηση για την Δημοκρατία. Και ανοίγει ο δρόμος για ακροδεξιά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή!».

Έτσι ο Σάντερς δεν δυσκολεύτηκε να μοιραστεί τους φόβους του για την Χρυσή Αυγή και την ενδεχόμενη γιγάντωση των Ελλήνων Εθνικιστών με την επικεφαλής του ΔΝΤ. Στην επιστολή, λοιπόν του Σάντερς προς την Κριστίν Λαγκάρντ την οποία κοινοποίησε στον Βαρουφάκη (ο Γιάν(ν)ης μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ με το περιεχόμενό της, χαρακτηρίζοντάς της ως «διαμάντι») γράφει χαρακτηριστικά: «Η λιτότητα όχι μόνο φτωχοποίησε τους Έλληνες, αλλά δημιούργησε και ένα πολιτικό κενό τόσο επικίνδυνο με αποτέλεσμα το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να κερδίσει έδρες στην Βουλή».



Αυτός λοιπόν είναι ο διαρκής τρόμος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού και πολιτικού κατεστημένου: Η άνοδος των Εθνικιστών και ειδικά στην Ελλάδα η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής! Όσο όμως και να το ξορκίζουν και να συνεχίζεται η φίμωση, η τρομοκρατία και οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής… το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον! Οι Έλληνες Εθνικιστές αναπόφευκτα θα νικήσουν!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών