Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Οι Τούρκοι θέλουν να αποκαθηλώσουν το άγαλμα του Διογένη στη Σινώπη

Όταν οι τούρκοι δεν επιχειρούν να οικειοποιηθούν την Ελληνική Ιστορία, προσπαθούν τουλάχιστον να την σβήσουν από τον χάρτη.

Έτσι, λοιπόν, την απομάκρυνση του αρχαίου Έλληνα κυνικού φιλοσόφου Διογένη από τη Σινώπη ζητούν μέλη του συντηρητικού θρησκευτικού ιδρύματος «Ερμπακάν» (ο οποίος ήταν ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων) στην Τουρκία, τα οποία μάλιστα πραγματοποίησαν και σχετική πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σινώπης, στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», το επιχείρημα στο οποίο στηρίζουν την αντίθεση τους τα μέλη του ιδρύματος δεν είναι η άρνηση τους στις Τέχνες και στα αγάλματα, αλλά ότι μέσω των αγαλμάτων...
«διαχέεται» η Ελληνική ιδεολογία στην πόλη τους!

Ο πρόεδρος του παραρτήματος, Ισμαήλ Τέζιτς, έδωσε συνέντευξη Τύπου και ζήτησε την απομάκρυνση του αγάλματος, γιατί, όπως, είπε, «πίσω από αυτό κρύβεται η ελληνική ιδεολογία, η οποία δεν θέλουμε να εμφυσηθεί στον λαό της Σινώπης». Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος «Ερμπακάν» σημείωσε ότι, αν χρειαστεί, θα κάνει εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την απομάκρυνση του αγάλματος από την είσοδο της πόλης, γιατί, όπως είπε, «όταν έρχεται ένας επισκέπτης στην πόλη, λαμβάνει λάθος μηνύματα».

Η Ανίκητη και Αθάνατη δομή του Ελληνικού Πνεύματος, με τους Πολεμιστές, τους Ποιητές και Φιλοσόφους, εξακολουθεί να τρομάζει τους κατακτητές των σκλαβωμένων περιοχών του Πόντου, της Ιωνίας, της Ανατολικής Θράκης.

Η σύγκριση των επιτευγμάτων του Ελληνισμού ανά τους αιώνες με τους περιπλανώμενους στις στέπες της Μογγολίας τούρκους είναι αναμενόμενο να τους δημιουργεί και συγκεκριμένα συμπλέγματα, για όσο διάστημα ακόμη θα εξακολουθούν να διατηρούν σκλαβωμένα τα εδάφη αυτά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών