Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017

Κούλης φουσκωμένος από υπερηφάνεια: Δεν πάψαμε να αποδεχόμαστε την κυριαρχία της Αριστεράς

Γράφει ο Αντίοχος

Διπλής αναγνώσεως άρθρο στην «Καθημερινή της Κυριακής», έγραψε ο Κούλης ο… πονηρούλης. Η μία ανάγνωση, αφορά την ρητή διαβεβαίωση προς την ιδεολογικά κυρίαρχη αριστερά, πως η φοβική και κομπλεξική απέναντι στην… Αγία αριστερά νουδούλα, δεν άλλαξε καθόλου σε σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν της και δεν ισχύουν τα περί… «ακροδεξιάς παρέκκλισης». Παραμένει πάντα ψευτοδεξιά και ψοφοδεξιά! Η δεύτερη ανάγνωση, έχει να κάνει με την περίπτωση μιας μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι εδώ ο Κούλης είναι σαφής: όπως κυβέρνησε ο πατέρας του με την αριστερά, «όταν οι περιστάσεις το επέβαλλαν», έτσι κι αυτός...
θα το επαναλάβει, αν «οι περιστάσεις το επιβάλλουν ξανά». Ιδού τα επίμαχα σημεία του άρθρου, για του λόγου το αληθές…:

«Έχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι μιας μεγάλης παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση και άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του, το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι ύψωναν τείχη. Το να αμφισβητούν κάποιοι τη σπουδαία δημοκρατική παρακαταθήκη της Ν.Δ. είναι πολιτικά ανιστόρητοι…».

(ΥΓ): … Και για να το τρίψετε στη μούρη των πονηρών πολιτευτών της νουδούλας, που στις εκλογές θα σας γυρεύουν ψήφο ελέους για… «να φύγει η αριστερά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών