Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

Το μαζικό έγκλημα σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι και η υποκρισία των ΚΚέδων

Γράφει ο Αντίοχος

Για μια ακόμα φορά, οι κουκουέδες επιχειρούν να καπηλευθούν τα φιλειρηνικά συναισθήματα του κόσμου, επ’ ευκαιρία της επετείου από την ρίψη των πυρηνικών βομβών, σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι:

«Συγκέντρωση την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στη συνέχεια πορεία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας,

Πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας, καθότι το έγκλημα δεν ήταν αποκλειστικά αμερικανικό, αλλά «συμμαχικό» (με την συναίνεση Τσώρτσιλ και «πατερούλη» Στάλιν), εφόσον διαρκούσε ακόμα ο πόλεμος και οι αποφάσεις λαμβάνονταν...
από κοινού, με απαραίτητη την ομοφωνία. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο πυρηνικός όλεθρος σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, ήταν ένα ακόμα μαζικό έγκλημα του κομμουνισμού, έστω και κατά το ένα τρίτο – για να μην πούμε κατά το ήμισυ, καθώς τότε οι Αμερικανοί και ο Στάλιν είχαν κάνει πέρα τον Τσώρτσιλ!

Επιπλέον, ο… φιλειρηνιστής «πατερούλης» του κομμουνισταριού, όχι μόνο συναίνεσε στα δολοφονικά πυρηνικά χτυπήματα, αλλά δύο ημέρες μετά την πρώτη πυρηνική επίθεση (που έγινε στην Χιροσίμα, στις 6 Αυγούστου 1945), κήρυξε τον πόλεμο στην ρημαγμένη Ιαπωνία και ο… «απελευθερωτής» Κόκκινος Στρατός εισέβαλλε στην Μαντζουρία. Την δε επομένη της σοβιετικής εισβολής, έπεσε και η δεύτερη ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι!

Δεν είναι, λοιπόν, για φτύσιμο οι υποκριτές κουκουέδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών