Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2017

O «εθνικόφρων» Καμμένος έχει παραδώσει τα στρατόπεδα στην κομμουνιστική προπαγάνδα!

Αλωνίζει ακόμα και στα στρατόπεδα της χώρας το κομμουνισταριό, προπαγανδίζοντας ανεμπόδιστα τις αντεθνικές και αντιστρατιωτικές του ιδέες. Ιδού η σχετική είδηση από την κουκουέδικη ιστοσελίδα:

«Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρέθηκαν χτες το πρωί, μέρα της ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων, έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων του Αυλώνα και από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο μοιράζοντας...
ανακοίνωση της Οργάνωσης, η οποία απευθύνεται στους νέους στρατευμένους και μόνιμους στρατιωτικούς. Η ανταπόκριση από την πλευρά των στρατευμένων και των οικογενειών τους ήταν πολύ θετική».

Έργο του «εθνικόφρονος» Καμμένου βεβαίως, ο οποίος προφανώς έχει αποφασίσει να διαλύσει τα πάντα. Αυτό γίνεται με όλους τους συνοδοιπόρους -και ειδικά τους ψοφοδεξιούς- που νιώθουν ύψιστη τιμή όταν γίνονται αποδεκτοί από τους κομμουνιστές. Στην περίπτωσή μας δε, είναι διπλή η… τιμή, εφόσον η αποδοχή των κομμουνιστών συνοδεύεται από μονιμότητα στο αντικείμενο (υπουργείο) του… πόθου του «ελικοπτεράτου» λεγάμενου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών