Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017

ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ! ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε σε μια είδηση από το… «Λένινγκραντ» (27 χρόνια μετά την αλλαγή της ονομασίας της πόλης…), την οποία διακινούσαν οι κρατικοδίαιτοι μπολσεβίκοι του ΑΠΕ-ΜΠΕ (οι οποίοι δεν δημοσιεύουν ούτε καν τις επίσημες ανακοινώσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και ουδεμία είδηση που την αφορά, εκτός από τις δυσφημιστικές …). Ε, λοιπόν, οι μπολσεβίκοι νοσταλγοί των εαμοβούλγαρων κομιτατζήδων του ΣΝΟΦ, του Κάλτσεφ, του Γκότσεφ και της Γκίνοβα ξαναχτύπησαν, καλώντας...
σε εκδήλωση της ΔΕΘ το «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» των Σκοπίων!

Καθώς η Κίνα είναι η τιμωμένη συμμέτοχη στην ΔΕΘ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ οργάνωσε το Greek-Chinese Cooperation Forum, με θέμα «New Silk Road». Στο forum έλαβαν μέρος το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων XinHua, τα βαλκανικά Πρακτορεία Ειδήσεων (Αλβανίας, Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κύπρου, Κροατίας, Σκοπίων, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβενίας, Τουρκίας) -μέλη της Ένωσης Πρακτορείων Ειδήσεων ΝΑ Ευρώπης (ABNA-SE)- τα Πρακτορεία Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Εσθονίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Καζακστάν, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας (με διπλή εκπροσώπηση από το TASS και το RIA Novosti), της Σλοβακίας και της Τσεχίας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων από την Κίνα, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Στην Ένωση Πρακτορείων Ειδήσεων της ΝΑ Ευρώπης (ABNA-SE), όπου συμμετέχει ενεργά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχει δίπλα το λογότυπο του «Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων» («Macedonian News Agency-MIA).

Μάλιστα, το ίδιο το σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ προβάλει δεόντως την συμμετοχής του στην εκδήλωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να δείξει ότι υπάρχουν και κάποιοι γραικύλοι στην Ελλάδα που θεωρούν αποδεκτό τον σφετερισμό του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας!

Και βέβαια, δεν πρόκειται για «γκάφα», αλλά για συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών