Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2017

Έριξε λευκό πανί στους κομμουνιστές η ΝΔ

Είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες περί κομμουνισμού, με αφορμή την άρνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκό συνέδριο για τα εγκλήματα των μπολσεβίκων κατά της ανθρωπότητας.

Μέσα σε αυτόν τον «διάλογο», ακούσαμε για άλλη μια φορά τον διχαστικό λόγο της αριστεράς, που με συνέπεια υπερασπίστηκε το παρελθόν της με σοβιετική ομοφωνία. Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι: Το θράσος και η χυδαιότητα που χαρακτηρίζει τους μπολσεβίκους χρειάζεται...
χώρο για να καλλιεργηθεί. Και αυτόν τον προσφέρει απλόχερα η Νέα Δημοκρατία.

Μετά από ένα δεκαήμερο εξωφρενικών δηλώσεων από τους νοσταλγούς του Στάλιν που σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει ένα άρθρο στην Καθημερινή και επιλέγει συνειδητά να χτίσει γέφυρες με τον κομμουνισμό, υπενθυμίζοντας εκείνα που προσπαθούν ακόμα και σήμερα να ξεχάσουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί όπου άλλοι ύψωναν τείχη.»

Στο ίδιο άρθρο δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα αποδεδειγμένα εγκλήματα του κομμουνισμού και όλα αυτά σε μια χώρα που πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος την επιθυμία των μπολσεβίκων να διαλύσουν την Ελλάδα.

Μπορεί ο Πολάκης, ο Κοντονής και ο Τσίπρας να είναι… επαναστάτες του «γλυκού νερού», όμως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τους συμμορίτες του 1946-1949, τον Στάλιν και τον κομμουνισμό.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Διά του ιδίου της του προέδρου (που άλλωστε τιμά τους «αγώνες της αριστεράς»), άπλωσε… λευκό πανί προς τους κομμουνιστές! Και με τον τρόπο αυτό κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να επιβεβαιώσει την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς στην Ελλάδα.

Δεν αρκεί να πέσει η κυβέρνηση της αριστεράς, που έτσι και αλλιώς μετράει λιγότερα από τρία χρόνια ζωής. Πρέπει να ηττηθεί και αυτή ακριβώς η ιδεολογική ηγεμονία και αυτό δεν μπορεί να το κάνει η Νέα Δημοκρατία γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Από το 2012 έως σήμερα, μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να αντιπαρατεθούν πολιτικά στους κομμουνιστές και ακούστηκαν αλήθειες που τους πόνεσαν αρκετά ώστε να μας μισούν ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι μόνο εμείς μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στην ιδεολογική τους κυριαρχία των τελευταίων πέντε δεκαετιών.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών