Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ

Τα πράγματα με τ’ όνομά τους είπε για την ομοφυλοφιλία ο –καθ’ όλα Άξιος!- Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν του ετέθη η σχετική ερώτηση, ο Αρχιεπίσκοπος δεν μάσησε τα λόγια του, κάνοντας λόγο για «ξετσίπωτους» και μένοντας σταθερός στην πολλάκις διατυπωθείσα άποψή του επί του θέματος, ότι πρόκειται για «ανωμαλία». Ιδού:

«Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία ανωμαλία. Αν δεν την πω ανωμαλία και την πω μια ωραία λέξη, η σημασία είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού, όχι δεν θέλω. Αλλά ο λαός μας δεν θέλει κάτι τέτοιο. Το Ευαγγέλιο μου λέει Α, να το λέω Β, μπορεί να μην γίνομαι αρεστός. Μπορεί χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα, η ουσία δεν αλλάζει. Όταν ο ίδιος ο Χριστός...
λέει ότι αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές «βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν», εγώ τι θα πω; Ότι θα τους βάλει στο κέντρο του Παραδείσου ο Θεός αυτούς; Ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν, πρέπει να αγωνιστούν όλοι».

Μετά δε από την συνέντευξη, οι συριζοκαμμένοι της Κύπρου ζήτησαν την επέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, επικαλούμενοι τους νόμους που ποινικοποιούν την «προώθηση μίσους ενάντια σε μειονότητες». Ωστόσο, κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, γιατί έχει μαζί του τον Θεό και τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών