Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Άρχισαν τα παρατράγουδα με την κλήρωση των σημαιοφόρων στην Κοζάνη - Κατά... σύμπτωση ο κλήρος έπεσε σε Αλβανούς

Από την Κοζάνη ξεκίνησε η εφαρμογή της νέας διαδικασίας επιλογής των σημαιοφόρων των παρελάσεων μέσα από κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία τους, λόγω της επερχόμενης παρέλασης κατά την επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης, που γιορτάζεται στις 11 Οκτωβρίου.

Έτσι, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλεως, έγινε ταυτόχρονα η κλήρωση για τις παρελάσεις της 11ης  και της 28ης Οκτωβρίου (στις οποίες θα είναι ο ίδιος σημαιοφόρος), αλλά και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Και κατά… διαβολική σύμπτωση και στις δύο περιπτώσεις κληρώθηκαν Αλβανάκια, με πολλούς γονείς μαθητών να μιλάνε για στημένη κλήρωση, προκειμένου...
να είναι αλλοδαποί οι σημαιοφόροι. Μάλιστα, οι γονείς των Ελληνόπουλων απειλούν να μην στείλουν τα παιδιά τους στις παρελάσεις!

Τον επόμενο μήνα θα δείξει αν υπάρχει σχέδιο του μαρξιστικού καθηγηταριού (που ελέγχουν ολοκληρωτικά την Παιδεία…) να αποκλείονται με στημένες κληρώσεις οι Έλληνες σημαιοφόροι, για να απαξιωθούν (και εν συνεχεία να καταργηθούν από τους συριζοκαμμένους εθνομηδενιστές…) οι παρελάσεις! Αλλά, κάτι μας λέει πως αυτό θα συμβεί στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών