Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

«ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια σ’ όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κυκλοφορεί η «αστυνομία» της Σαρίας και εφαρμόζει τον ισλαμικό νόμο, ειδικά στις «προσφυγοπούλες» που… παρεκτρέπονται (γυρίζουν τις νύχτες με χριστιανούς, φοράνε φούστες πάνω από τον… αστράγαλο, κ.τ.λ.).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», η «αστυνομία» της Σαρίας ήρθε και στην Αθήνα! Ιδού:
«Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Αττικής διαθέτει πληροφορίες ότι ομάδα ισλαμιστών επιχειρεί...
να «αστυνομεύσει» ομοθρήσκους του σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας κι έχουν υπάρξει περιστατικά όπου χειροδικούν σε βάρος αλλοδαπών τους οποίους δεν θεωρούν «σωστές ενδεδυμένους» ή δεν εφαρμόζουν άλλες αρχές της Σαρίας. 

Τα αναφερόμενα αυτά «κρούσματα» σε συνδυασμό με τις αιματηρές επιθέσεις στην Ευρώπη από τοπικούς «πυρήνες» του ISIS έχουν θορυβήσει την ΕΛΑΣ. 

Το προαναφερόμενο περιστατικό άφορα λοιπόν την προσαγωγή από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, κι από την πλατεία Κολιάτσου, τεσσάρων ατόμων από το Μπαγκλαντές ηλικίας 25 έως 60 περίπου ετών. 

Για τα άτομα αυτά υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχαν σε μια άτυπη «περίπολο» ελέγχου μουσουλμάνων κι είχαν λίγη ώρα νωρίτερα σχετική προστριβή με ομοθρήσκους τους.
Κι η οποία φαίνεται να παρακολουθεί τις αναφορές για την ισλαμιστική «αστυνομία» στην Αθήνα».

Και βέβαια, είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει «αστυνομία» της Σαρίας στην Ελλάδα (κι όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά όπου υπάρχουν «προσφυγάκια») κι ότι η παραπάνω ομάδα ήταν μία από τις πολλές. Τις οποίες πολλές, δεν τολμά να ελέγξει η αστυνομία (η κανονική, του ελληνικού «κράτους»), λόγω της τρομοκρατίας των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», που απολαμβάνουν της προστασίας Τσίπρα και Καμμένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών