Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017

Θα βρουν τον μπελά τους αστυνομικοί που πήγαν να ελέγξουν τους «καταληψίες» της Αυγής - Τους καταγγέλουν… οι δημοσιογράφοι!

Φιλική «κατάληψη» στην λαχανοφυλλάδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν παρακρατικοί υπάλληλοι των Τσίπρα και Καμμένου, για την απελευθέρωση του συντρόφου «Παναγιώτη Ζ.», προφυλακισμένου για εμπρησμό πυροσβεστικού οχήματος το 2012.

Ενώ, λοιπόν, οι «καταληψίες» έπιναν το καφεδάκι τους με τα συντρόφια της «Αυγής» κι έλεγαν ιστορίες για την… διαρκή επανάσταση, εμφανίστηκε απρόσκλητη...
μια διμοιρία της ΥΜΕΤ.

Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση της Αυγούλας, που εξήγησε ότι πρόκειται για συντρόφια,η αστυνομική δύναμη αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν άλλοι αστυνομικοί, της ΟΠΚΕ, και είδαν κάποια από τα συντρόφια που έφευγαν από την «Αυγή» (αφού τον ήπιαν τον καφέ τους- ίσως φουμάρισαν και τον… ναργιλέ τους) να τρέχουν στη θέα τους, μπήκαν στο κτίριο νομίζοντας προφανώς πως γίνεται ληστεία ή κάτι τέτοιο.

Ενώ, λοιπόν, επιχείρησαν να ελέγξουν τους (τάχα μου…) «καταληψίες», δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους… δημοσιογράφους της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί… ενοχλούσαν τους παρακρατικούς, μέσα στο «σπίτι» τους!

Και στήθηκε στα γρήγορα και μια από τις συνήθεις «καταγγελίες» ότι τους… απειλούσαν με πιστόλια και τώρα οι αστυνομικοί κινδυνεύουν να πέσουν θύματα της εκδικητικής μανίας των κομπλεξικών μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Μα καλά, που ζουν αυτοί οι αστυνομικοί; Δεν ήξεραν πως κουκουλοφόροι «καταληψίες», συριζαίοι δημοσιογράφοι και συριζοψεκασμένοι υπουργοί είναι όλοι τους συντρόφια; Κι αν δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών