Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Γιατί η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίζει πλέον νομοσχέδια του Σύριζα, στα οποία συμφωνεί;

Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και με καμία αναφορά στα κανάλια πέρασε η δεδηλωμένη απόφαση της ΝΔ να καταψηφίζει από δω και πέρα τα νομοσχέδια του Σύριζα ακόμα και αν συμφωνεί με αυτά.

Μέχρι στιγμής, αξίζει να θυμηθούμε, η ΝΔ έχει ψηφίσει γάμο ομοφυλοφίλων, τζαμί στο Βοτανικό, αντιρατσιστικό νόμο, μνημόνιο ΙΙΙ (το πρώτο αριστερό) και σωρεία άλλων αντεθνικών διατάξεων.
Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε όλο αυτό; Μήπως ξαφνικά η ΝΔ...
δεν θα συμφωνεί με τα αντεθνικά νομοσχέδια;

Ας ησυχάσουν οι τρανσέξουαλ που επισκέφτηκαν τον Μητσοτάκη. Δεν τους/τις κορόιδεψε. Απλώς, λένε ότι θέλουν να εκθέσουν τους ΑΝΕΛ και να τους αναγκάσουν να σταματήσουν το «κρυφτούλι» που κάθε φορά κάνουν πως… διαφωνούν με την βεβαιότητα ότι οτιδήποτε αντεθνικό θα το ψηφίσουν οι συνήθεις ύποπτοι, οι σφουγγαρίστρες της αριστεράς, η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα είπε ο Δένδιας: «Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ιδιαίτερα επιζήμια για την κοινωνία και πρέπει να πέσει. Δεν είμαστε διατεθειμένοι πλέον, έναντι ενός «μικρού» συγκριτικά οφέλους, την ψήφιση μιας χρήσιμης διάταξης δηλαδή, να επιτρέψουμε να διαιωνίζεται ένα μεγάλο κακό: Η παραμονή αυτής της πολύ κακής κυβέρνησης στην εξουσία»

Βεβαίως ακόμα και αυτό είναι ψέμα, γιατί οι ΑΝΕΛ είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη ΝΔ, αφού πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφό της που είναι στην κυβέρνηση, προκειμένου να μαζεύει τους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή.

Απλώς, πλέον όταν οι πολιτικάντηδες της ΝΔ συναντούν τους ψηφοφόρους τους η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική, γιατί αρχίζουν οι συζητήσεις σχετικά με το πόσα εθνοκτόνα νομοσχέδια έχει ψηφίσει η νουδούλα. Έτσι τώρα θα συμφωνούν και θα καταψηφίζουν κι άμα γίνει κανένα ατύχημα και χαθεί κάποιο αντεθνικό νομοσχέδιο θα το περάσουν οι ίδιοι αν γίνουν κυβέρνηση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών