Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Ο Ελλαδέμπορας Μπουμπούκος, η «Τουρκική Ένωση Θράκης» και το... πατριωτικό άλλοθι!


Μπορεί η αμερικανόδουλη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να έβαλε την τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (που θα φέρει αναγνώριση ως «τουρκικής» της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης μας…) μέσα στο νομοσχέδιο για την «διόρθωση φύλου», προκειμένου να καλυφθεί η όποια δημοσιότητα και να περάσει στα μουλωχτά, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατάλαβαν την αισχρή μεθόδευση – την οποία καταψήφισε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!

Το δυστύχημα δε για την νουδούλα, είναι πως μεταξύ αυτών που αντελήφθησαν τι παίζεται και ζήτησαν εξηγήσεις από τους βουλευτές της νουδούλας, ήταν πολλοί αγνοί πατριώτες που για διάφορους λόγους έχουν εγκλωβιστεί...
στην «καλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» (όπως αποκαλεί την νουδούλα το δικό της antinews).

Τα δε αδικαιολόγητα (γιατί η «πατριωτική» νουδούλα ψήφισε υπέρ της αναγνώρισης της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» ανέλαβε να εξηγήσει ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, αλλά μέσω… Facebook, κι όχι μέσω των αγαπημένων του τηλεπαραθύρων – για να κρατήσει το θέμα χαμηλά.

Έτσι, ο Μπουμπούκος αφού αρχικά επαίρεται πως η νουδούλα «ψήφισε όχι στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου» (ενώ η αλήθεια είναι πως οι «αντιρρήσεις» της ήταν μόνο στο θέμα της ηλικίας…), επικαλείται τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ επιχειρήματα που επικαλέστηκε η τουρκοπροσκυνημένη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, πως αυτή τη φορά η σχετική τροπολογία είναι… ακίνδυνη, εν αντιθέσει με την αρχική της μορφή. Όταν ακόμα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κασιμάτη, η οποία προς τιμήν της την καταψήφισε, την χαρακτήρισε την «βελτιωμένη» έκδοσή της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την αρχική!

Ο δε μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, δήλωσε ευθέως πως η συγκεκριμένη τροπολογία ανοίγει το δρόμο για την «καταλανοποίηση» της Θράκης μας!

Από κει και πέρα, ο Μπουμπούκος επικαλείται την δήθεν διαφωνία «ακραίων κύκλων της μειονότητας, που είχαν ζητήσει να αποσυρθεί», εννοώντας προφανώς τους –κατά δήλωσή τους- «Τούρκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που την καταψήφισαν. Ποιον κοροϊδεύεις Μπουμπούκο; Ήταν προφανές πως θα την καταψήφιζαν κατόπιν εντολής του Τσίπρα, για να δώσει σε σένα, στους υπόλοιπους της νουδούλας και στους ψεκασμένους… πατριωτικό άλλοθι!

Οι δε εξελίξεις –δυστυχώς!- θα μας δικαιώσουν και τότε να δούμε που θα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε όλοι εσείς οι αδίστακτοι ελλαδέμποροι, για να γλιτώσετε από την οργή των Ελλήνων πατριωτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών