Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Μαρξιστική τρομοκρατία από τα ενεργούμενα του Σόρος στη Σάμο, αλλά οι Σαμιώτες δεν μασάνε!

Πανικόβλητο είναι το μαρξιστικό – μνημονιακό και αμερικανόδουλο ψευδοκράτος Τσίπρα-Καμμένου, με την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων της Σάμου, στους οποίους πάνε να φορτώσουνε με το ζόρι χιλιάδες «προσφυγάκια» οι λακέδες των Σόρος και Τραμπ! Οργή και αγανάκτηση που αναμένεται να εκφραστεί –σε πρώτη φάση- με την συγκέντρωση που οργανώνει η Κίνηση Πολιτών Σάμος SOS την Κυριακή.

Έτσι, κατ’ αρχάς το μνημονιακό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, στην οποία αποκαλεί τους διοργανωτές της συγκέντρωσης...
«περιφερόμενο θίασο ρατσιστών», «νεοφασιστική απειλή», «ακραίους εθνικιστές», κ.τ.λ., εξαπολύοντας ωμές απειλές για«γεγονότα τραγικά που θα στιγματίσουν βαθιά την κοινωνία μας».

Εν συνεχεία, οι γνωστές παρακρατικές ουρές των Τσίπρα και Καμμένου (και κατ’ επέκταση των «μεγάλων αφεντικών», Σόρος και Τραμπ), οι οποίες στην Σάμο έχουν δημιουργήσει την «Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία», διοργανώνουν επίσης την Κυριακή «αντισυγκέντρωση» στην συγκέντρωση του λαού της Σάμου, αλλά στο Καρλόβασι κι όχι στην Σάμο, γιατί φοβούνται πως η οργή του σαμιακού λαού θα ξεσπάσει απάνω τους!

Και για… κερασάκι στην τούρτα της αριστερής τρομοκρατίας κατά του λαού της Σάμου, η γνωστή και μη εξαιρετέα νεοταξίτισσαγ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, κατήγγειλε ως… ρατσιστή τον πρόεδρο της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γ. Ελευθέρογλου, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην… Αντιρατσιστική υπηρεσία της αστυνομίας, γιατί εκφράζοντας την λαϊκή θέληση των κατοίκων της περιοχής του αρνήθηκε την μόνιμη εγκατάσταση «προσφύγων» σε σπίτια της κοινότητας, που πάνε να επιβάλλουν οι Τσιπροκαμμένοι!

Τα σχέδια του Σόρος και η μαρξιστική τρομοκρατία δε θα περάσουν! Οι Έλληνες της Σάμου θα νικήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών