Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

"Τελειωμένο δημοσκοπικά" ένα νέο πολιτικό εγχείρημα

"Ράπισμα" στο πολιτικό μέλλον της Ντόρας Μπακογιάννη αποτελεί η δημοσκόπηση της Real News που δημοσιεύεται σήμερα και καταγράφει την πρόθεση των ψηφοφόρων να σηρίξουν ένα νέο κόμμα στο οποίο θα ηγείται η Μπακογιάννη- Μητσοτάκη.

Μόλις το 3,5% προτίθεται να ακολουθήσει την πρώην υπουργό Εξωτερικών στο νέο εγχείρημά της, αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο ελληνικός λαός έχει κρίση και σκέψη.

Το όποιο "ρετουσάρισμα" των δημοσκόπων για άνοδο των ποσοστών της με απαντήσεις τύπου "μπορεί και να ψήφιζα", είναι μάταιο και δεν αντικατροπτίζει σε καμμία των περιπτώσεων το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται.

Ηχηρό 'χαστούκι' για την κόρη του Αποστάτη σε μια περίοδο που έδειχνε ότι επιχειρεί πολιτκή ανασύνταξη με συνεχιζόμενες παρεμβάσεις στην καθημερινότητα μας.

Άλλες δημόσιες (συνεντεύξεις) και άλλες παρασκηνιακά (αποχώρηση Κιλτίδη).

Ένα ποιοτικό στοιχείο στοιχείο της δημοσκόπησης που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η απήχηση της σε ένα μεγάλο ποσοστό των οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ.

Η ,πολιτική, σύμπράξη με το κόμμα του Καρατζαφέρη στο θέμα του μνημονίου αποφέρει οφέλη αλλά δεν είναι καθόλου βέβαια η σταθεροποίηση τους.
 
Δεχόμενοι την παραπάνω εικασία, σε περίοδο έντονης κομματικής συσπείρωσης, είναι σίγουρο πως ένα τέτοιο πολιτικό εγχείρημα δεν θα συγκέντρωνε ποσοστά για να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

1 σχόλιο:

  1. Είναι τελιωμένη η Ντόρα.
    Δε θα καταφέρει τίποτα γιατί δεν έχει προσωπικότητα και πολιτική διαδρομή.
    Μόνη διέξοδος ο Σαμαρας
    Φιλικά, Ν.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών