Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

"ΜΑΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ" ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

"Συγκεκριμένοι κύκλοι επιχειρούν να ασκήσουν πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά ώστε να λειτουργεί στις διαπραγματεύσεις υπό καθεστώς απειλών", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Στέφανος Στεφάνου, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτή η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών και των εκπροσώπων τους.

Απάντηση της πλευράς μας στις πιέσεις και προθέσεις για επίρριψη ευθυνών, είπε ο κ. Στεφάνου, είναι η εμμονή στις διαπραγματεύσεις, η συνέπεια στη συμφωνημένη βάση λύσης, η συνεχής διεθνοποίηση του προβλήματος και η καταγραφή της εποικοδομητικής στάσης της πλευράς μας.

Η Άγκυρα ετοιμάζεται να "στριμώξει" την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ισχυρίζεται ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ντερβίς Έρογλου. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Άγκυρα, ο Έρογλου υποστήριξε ότι θα τεθεί από την Τουρκία ζήτημα συζήτησης των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, στα οποία αναγνωρίζεται η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ μετέδωσε ότι ο Έρογλου φέρεται να δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο θα ασκηθεί πίεση στην ελληνοκυπριακή πλευρά στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

ΠHΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών