Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2010

Τα πολιτικά ζόμπι και η μετεξέλιξή τους σε …εξαπτέρυγα.

Απόσπασμα της συνέντευξης της  κας Φωτεινή Πιπιλή ,βουλευτή Α΄ Αθηνών της ΝΔ ,στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 και το δημοσιογράφο Νέστωρα Δημαρά.
Φ. ΠΙΠΙΛΗ: «Θα σας πω επιγραμματικά, για να μην μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες, ότι εγώ όταν άκουσα ότι επανεμφανίστηκε ο κ. Βουλγαράκης στο πολιτικό προσκήνιο είπα έτσι αυθόρμητα: «Ωχ, ξανακτύπησαν τα πολιτικά ζόμπι και μάλιστα εκχριστιανίσθηκαν και μετεξελίσσονται σε εξαπτέρυγα».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Και από την άλλη ο κ. Βουλγαράκης δεν σταμάτησε εκεί, κάλεσε και επισήμως τον κ. Σαμαρά να καταθέσει για την υπόθεση Βατοπεδίου».
Φ. ΠΙΠΙΛΗ: «Επισήμως ή κατά τη διάρκεια παραλιακών κοσμικών συναντήσεων με μπουγιαμπέσα και αστακομακαρονάδες;».
- «Ακούστε,
κ. Δημαρά, όποιος, μα όποιος, δεν έχει καταλάβει το μερίδιο ευθύνης του για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, θα του το υπενθυμίσει ο απλός κόσμος.
Δηλαδή και εγώ αύριο μπορεί να φάω σουβλάκια ή γουρουνοπούλα στη Κυπαρισσία, που βρίσκομαι για διακοπές με κάποιον πικραμένο, επειδή, ας πούμε, τον έκοψε ο κ. Παπανδρέου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το αναγάγω εγώ, το τι μου λέει, τρώγοντας σουβλάκια ή γουρουνοπούλα, σε πολιτικό θέμα.
Νομίζω ότι ο κόσμος απαιτεί από το σύνολο των παλιών, των ζόμπι, των νυν, των σοβαρών, των ανικάνων των ικανών βουλευτών ή επαγγελματιών πολιτικών ή αξίων πολιτικών, σοβαρότητα. Και να συνειδητοποιήσουμε πόσο δύσκολο έργο έχουμε όλοι οι εν ενεργεία εμπλεκόμενοι στο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, να σεβαστούμε την αγωνία του κόσμου».
- «Εγώ νομίζω ότι δεν αξίζει, κ. Δημαρά, για τις οποιεσδήποτε δηλώσεις καταδικασμένων πρώην πολιτικών, που θέλουνε -δικαίωμά τους είναι να επανέλθουν- να δίνουμε τέτοια σοβαρότητα. Δηλαδή, ο κ. Βουλγαράκης, αν δεν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, τώρα να του το υπενθυμίζουμε εμείς; Καταλάβατε, ο κ Βουλγαράκης, μετά από δέκα χρόνια, μπορεί να θυμηθεί και κάτι άλλο».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Καταδικασμένος εννοείτε στη συνείδηση του λαού και των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας».
Φ. ΠΙΠΙΛΗ: «Εννοείται, κ. Δημαρά. Τον κ. Βουλγαράκη πρώτα τον καταδίκασε η κοινωνία, πρώτα αγανάκτησε η κοινωνία με το ρηθέν το καταπληκτικό, πως το είχε πει ακριβώς;».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
Φ. ΠΙΠΙΛΗ: «Άρα, μήπως δεν αξίζει τον κόπο;».
Αυτά είπε η κυρία Φωτεινή Πιπιλή στον ΑΝΤ1. Εγώ από την πλευρά αυτού του ιστολογίου  θα ήθελα να «απευθυνθώ» στον κ. Βουλγαράκη , λέγοντας ότι εάν επιμένει ακόμα και σήμερα να μην αντιλαμβάνεται τι ήταν ΑΥΤΟ /Α που προκάλεσε/σαν την κοινωνία και ειδικότερα πλήγωσε/σαν τη  βάση της ΝΔ , τότε αποδεικνύεται …..πραγματικό πολιτικό βαρίδι!
Μη κατηγορείς λοιπόν κανένα Γιώργο Βουλγαράκη! Ένας αρχιτέκτονας με ορισμένα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου πετυχαίνει να κρύψει τις ατέλειες του έργου του. Ακόμα και ένας έξυπνος γιατρός μπορεί να κρύψει τα λάθη του. Πόσο μάλλον ένας πολιτικός. Αλλά όταν επέμενες (ότι ήταν σωστό) για εκείνες τις  υπεράκτιες εταιρείες προκειμένου να καταβάλλεις μειωμένους φόρους , σημαίνει ότι…. δεν είχες καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ!
Γιατί τελικά το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κανείς,   είναι το να μη διορθώνει τα λάθη του .Να μην κάνει την αυστηρή αυτοκριτική του.
Ο δε θυμός είναι ο σύμβουλος ...ο κακός , Γιώργο Βουλγαράκη! Αυτό ως έμπειρος  πολιτικός θα έπρεπε να το γνώριζες. Ξέρεις , φαντάζομαι, τι έλεγε για τον θυμό ο Βούδας.  «Δεν θα τιμωρηθείς για το θυμό σου, θα τιμωρηθείς …..από το θυμό σου!» έλεγε.
Η αυτοκαταστροφή βλέπεις Γιώργο Βουλγαράκη, δεν είναι ανηφορικό μονοπάτι , αλλά κατηφορική λεωφόρος. Λυπάμαι!
Λυπάμαι για την μετεξέλιξή σου σε …..εξαπτέρυγο !
politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών