Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Πρώτη ήττα για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι για την Εθνική ομάδα, η Ελλάδα ηττήθηκε από την Τουρκία με 65-76 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι οικοδεσπότες πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα στα χέρια τους και περιόρισαν την δράση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η αστοχία στα τρίποντα αλλά κα...
ι στις βολές στοίχισε στην ελληνική ομάδα η οποία δεν έβρισκε λύσεις. Με κορυφαίους τους Ιλιασόβα και Τούρκογλου οι Τούρκοι επικράτησαν σχετικά άνετα της Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Η Τουρκία πήρε όμως ένα μικρό προβάδισμα καθώς ήταν αρκετά πιο εύστοχη και με τον Ιλιασόβα να μοιάζει ανίκητος έφτασε την διαφορά στους 8 πόντους. Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε η Εθνική ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ , ενώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πρώτης περιόδου δεν μέτρησε κανονικό τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη το οποί θα έριχνε την διαφορά στους 4 πόντους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι και κάλυψε πολύ γρήγορα την διαφορά με τον Μπουρούση φέρνοντας το ματς και πάλι στον πόντο. Στην συνέχεια όμως η Εθνική έχασε κάποια εύκολα καλάθια και σε συνδυασμό με τα αμέτρητα επιθετικά ριμπάουντ των Τούρκων η διαφορά αυξήθηκε και πάλι. Στα κρίσιμα σημεία η Ελλάδα όμως έδειξε χαρακτήρα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 39-41.

Στην επανάληψη όμως, η Εθνική πολλαπλασίασε τα λάθη της και  με τους Ζήση και Σχορτσιανίτη να φορτώνονται πολύ γρήγορα με 4 φάουλ άρχισε να αυξάνει την διαφορά φτάνοντάς της ακόμα και στους 14 πόντους. Η Ελλάδα έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και με τους Ιλιασόβα και Τούρκογλου να συνεχίζουν να «βομβαρδίζουν» τα καλάθια οι Τούρκοι κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. 

Η τελευταία περίοδος βρήκε την Εθνική αποδιοργανωμένη και με τα άστοχα σουτ να πολλαπλασιάζονται η διαφορά ξέφυγε τελείως από τον έλεγχό της. Με ένα της ξέσπασμα από τους -18 την έφτασε στους -8 αλλά δεν μπόρεσε και να την κρατήσει. Μάλιστα τα τελευταία λεπτά ήταν περισσότερο διαδικαστικά με τους Τούρκους να κάνουν «πάρτυ»…

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 39-41, 51-65, 65-76.
Ελλάδα (Καζλάουσκας): Ζήσης 3 (1), Διαμαντίδης 8 (2), Περπέρογλου 4, Τσαρτσαρής 2, Μπουρούσης 15 (3), Καλάθης 6, Σπανούλης 5 (1), Φώτσης 10 (1), Καϊμακόγλου 6 (2), Σχορτσιανίτης 9, Βουγιούκας.
Τουρκία (Τάνιεβιτς): Γκιουλέρ, Ονάν 6 (2), Ιλιασόβα 26 (5), Ερντέν 10, Τουντσερί 7 (1), Σαβάς 2, Γκιονλούμ, Αρσλάν 5 (1), Ασίκ 12, Τούρκογλου 8 (2)
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών