Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Τουρκική επέλαση στην Θράκη μας

300810-karavaniΠροπαγανδιστική «τουρκοπανήγυρη» εν όψει, με χορηγία της ΜΙΤ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο μειονοτικό τύπο της Θράκης, υποδεχόμαστε για άλλη μια φορά το «Καραβάνι της αφθονίας». Πρώτη άφιξη στο χωριό Μίσχος της Ροδόπης, την 31η Αυγούστου, ακολουθεί το... χωριό Εύλαλο της Ξάνθης μια ημέρα αργότερα, το χωριό Αμαξάδες στη Ροδόπη στις 3 Αυγούστου και μετά το «καραβάνι» ακολουθεί «βαλκανική» πορεία, για να «εκπολιτίσει» τους πανταχού ανθρώπους της Άγκυρας στη Χερσόνησο του Αίμου.
Το Καραβάνι αποτελείται από 150 άτομα, τέσσερα τριαξονικά φορτηγά, δύο λεωφορεία, τέσσερα μινιμπάς, οχήματα-γεννήτριες αλλά και οχήματα τηλεοπτικής μετάδοσης, προφανώς για να μεταδοθεί όλο αυτό το προπαγανδιστικό πανηγύρι ζωντανά.

Ξεπροβόδισμα στους πράκτορες

Για το ξεπροβόδισμα του καραβανιού οργανώθηκε τελετή, στην οποία μετείχε και ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Χουσεΐν Αβνί, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αυτό το καραβάνι είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό το καραβάνι θα μεταφέρει τα ίχνη του πολιτισμού μας σε κάθε μέρος. Συγχαίρω τον δήμαρχο Μπουργκέ και τους άλλους εργαζόμενους. Ο πολιτισμός μας είναι πολιτισμός αγάπης και αλληλεγγύης. Συγχαίρω τον δήμαρχο του Μπαιράμπασά Χουσεΐν Μπουργκέ, διότι έξι χρόνια τώρα μας κάνει να νιώθουμε αυτά τα συναισθήματα. Με αυτά τα συναισθήματα, εύχομαι στον μήνα του Ραμαζανιού να επικρατήσει η αλληλεγγύη και η αγάπη». Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και συναυλία με οθωμανικά εμβατήρια!
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Μπαιράμπασά Χουσείν Μπουργκέ, χωρίς να κρύψει λεπτό τις προθέσεις του, δήλωσε: «Όταν βγήκαμε στους δρόμους για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, ξέραμε πως θα πάμε στην γη των προγόνων μας. Πήγαμε να δούμε τους ομογενείς μας, ώστε οι άνθρωποι κάθε φυλής θρησκείας και γλώσσας να νοιώσουν την δύναμη του έθνους μας. Τις ομορφιές που βλέπουμε στη χώρα των προγόνων μας, φέρνουμε στην πατρίδα μας με αυτά τα αγαπημένα μας φορτηγά. Ας είναι καλός ο δρόμος για το ετήσιο καραβάνι της αφθονίας που οργανώνουμε κάθε χρόνο και ας έχουν αφθονία τα τραπέζια που θα στηθούνε, μακάρι».
Το ντελίριο συνεχίστηκε δια στόματος ενός δημοτικού συμβούλου εν ονόματι Γκιοκσέλ Γκιουμουσντάγ: «Ήρθε πάλι με αφθονία και συγχώρεση αυτός ο ευλογημένος μήνας. Τα χώματα των Βαλκανίων, εδώ κι εκεί, μυρίζουν τουρκισμό. Όλα φέρουν τα ίχνη που άφησαν σε εμάς οι πρόγονοι μας. Η Προύσα είναι η συνέχεια της Βοσνίας. Πάντα είμαστε δίπλα στα Βαλκάνια και στις τουρκικές δημοκρατίες. Αποτελούμε τους φρουρούς της κληρονομιάς που άφησαν οι πρόγονοί μας»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών