Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Ο Χρήστος Σταϊκούρας εξέθεσε τον Σκυλακάκη...

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, βουλευτής της ΝΔ και εκ των βασικών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έδωσε σαφείς απαντήσεις για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Κατάφερε να αποδομήσει πλήρως...
τις θέσεις Σκυλακάκη, αποδεικνύοντας ότι ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, δεν πρέπει να διάβασε ποτέ το πρόγραμμα της ΝΔ, καθώς δεν γνώριζε, έσκεμμενα ίσως, βασικές παραμέτρους με έθετε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις επενδύσεις που έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό, τόνισε πως η ΝΔ της αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό γιατί διαφωνεί με την 'άνευ όρων' παράδοση των δημοσίων φιλέτων χωρίς σαφές επενδυτικό πλάνο.

Εντούτις, όπως είναι φυσικό, θεωρεί ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, μόνο ως προς την εισροή ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Επανέλαβε τη θέση του κόμαμτός του για, αργοπορία στη λήψη αποφάσεων από το Πα.Σο.Κ. και κατηγόρησε ανοιχτά τον ΓΑΠ για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας, που προήλθε από την δική του και μόνο ολιγωρία.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει και την πεποίθησή του ότι η ελληνική οικονομία μπορεί να βγει από το τέλμα, με τον προγραμματισμό της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας πως το έλλειμμα είναι εφικτό να μηδενιστεί το πολύ σε 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών