Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Η Μαριλένα Κοππά, διαπομπεύει τηνΕλλάδα στην Ε.Ε.. Ζητά να της επιβάλλει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους και μάλιστα να διεξαχθεί και ψηφοφορία για το συγκεκριμένο λόγο. Απίστευτη ανθελληνική προπαγάνδα από την γυναίκα που έχει αναλάβει τις μυστικές συνομιλίες Ελλάδας- Σκοπίων για το θέμα του ονόματος. αιδως αργειοι

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει προνοήσει για την λειτουργία ισλαμικού τεμένους -παρότι έχει ψηφιστεί ανάλογος νόμος, ο N.3512/2006 και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 6- έτσι ώστε οι μουσουλμάνοι να μπορούν να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και επίσης...
έχοντας υπόψη το υψηλό χρηματικό πρόστιμο ( 60.000 ευρώ) που επέβαλε η Νομαρχία Αθηνών σε έλληνα ιδιοκτήτη χώρου, λόγω του ότι χρησιμοποιείτο παράνομα ως χώρος θρησκευτικής λατρείας αλλοδαπών ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

Με ποιο τρόπο προτίθεται να πιέσει το κράτος μέλος έτσι ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη του μια συμβατική υποχρέωση της ΕΕ για ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων?
Θεωρεί η Επιτροπή ότι η επιβολή προστίμου για τέτοιου είδους υποθέσεις, σε πολίτες που ενοικιάζουν χώρους σε αλλοδαπούς, αντίκειται στις θεμελιώδεις ελευθερίες και στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα?

Λειτουργία ισλαμικού τεμένους, Βρυξέλλες, 11/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών