Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ"..!!! Ποιός είναι πατριώτης και ποιός πατριδοκάπηλος; Εσχάτη προδοσία του Καρατζαπαίρνει. Ξυπνήστε αγνοί πατριώτες του Λα.Ο.Σ.


ΤΟΝ... "ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ VETO...
Επιτέλους...
Χιλιάδες φορές, εχουμε αναφερθεί στο ρόλο του Καρατζαφέρη στο πολιτικό σύστημα.
Κατ΄επανάληψη έχουμε γράψει ότι:
"Τόν Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν, όσοι ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ και δεν τον ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ... ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ"...!!!
Ευτυχώς που.. το φιλικό μας ιστολόγιο
, "φυλάει Θερμοπύλες", ακόμη και το Σαβατοκύριακο και δημοσιεύει το αποκαλύπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδος VETO.
Ο ρόλος του Καρατζαφέρη σαφής.
Αφού ο "σαλτιπάγκος" της πολιτικής είχε ήδη ψηφίσει το κατοχικό Μνημόνιο, τώρα ήταν η σειρά να ψηφίσει, όπως το είχε ετοιμάσει η Κυβέρνηση του Γιωργάκη και το όνομα "Μακεδονία του Βαρδάρη".!!!Απλά πήρε προσωρινη αναβολή, επειδή ο Σαμαράς στη ΔΕΘ, ήταν κατηγορηματικά αντίθετος, σε αυτό το όνομα και ο ίδιος δεν ήθελε τουλάχιστον στη παρούσα φάση να....αποκαλυφθεί ως ενδοτικός.!
Κάντε κλικ επάνω στις φωτο, και διαβάστε γιά τον ρόλο -- αυτού του αγράμματου πολιτικού -- , πού έχει αναλάβει εργολαβικά να παίξει, με τη αμέριστη συνδρομή των Μ.Μ.Ε.... 


και συνεχίζει σε νέα ανάρτηση

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΠΡΟΔΙΔΕ" ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.!

Δεν θα μπορούσε ποτέ ο Καρατζαφέρης να μπεί ως κόμμα στην Βουλή, άν δεν είχε "συγκεκεριμένο ρόλο"...
Πού ακούστηκε, ένας αγράμματος, ο οποίος στερείται ακόμη και του απολυτηρίου του παλιού εξατάξιου Γυμνασίου, την σημερινή μάλιστα εποχή, όταν χιλιάδες Ελληνόπουλα με Πανεπιστημιακές σπουδες παραμένουν άνεργοι, να είναι ως πολιτικός Αρχηγός στη Βουλή και το σπουδαιότερο να απολαμβάνει δημοσιογραφικής ασυλίας απο τις "ναυλωμένες" Ουκρανέζες των Μ.Μ.Ε., αν δεν υπηρετούσε ως πιστή δούλα το σύστημα ;;;
Είναι ο ορισμός του ανθρώπου, που έρχεται να εξευτελίσει και να εξαχρειώσει κάθε έννοια λογικής και Πατριωτισμού στην Ελλάδα...Είναι ο προπομπός, το λαμόγιο, ο λαγός, πού με την επίφαση Πατριωτικών κορώνων, ξεγελάει αγνούς, πλήν όμως αφελείς και ανυποψίαστους πολίτες που διακατέχονται με Πατριωτκά αισθήματα, γιά να τους παρασύρει και στο τέλος γιά να προδώσει και νά ξεπουλήσει τις αρχές γιά τις οποίες δήθεν αγωνίζεται...
Έτσι τον χρησιμοποιεί και του παρέχει "ασυλία" το σύστημα...
'Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, που έχει ομιλήσει υπέρ των Σκοπίων.
* -- Στην προεκλογική περίοδο του 1993 επί 33 συνεχώς ημέρες χυδαιολογούσε κατα του Σαμαρά από το κανάλι του, το Τηλεάστυ, λέγοντας:
"Τό να πάρουν τα Σκόπια το όνομα "Μακεδονία, δεν έχει καμία σημασία.
Σημασία έχει, να κάνει η Ελλάδα οικονομική..."εισπήδηση" σύμφωνα με το ακαταλαβίστ
ικο ιδιολεκτό του...!* -- Ο Ευρωβουλευτής του, Γ.Γεωργίου, είναι ο.... μοναδικός Έλληνας Ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε στην Ευρωβουλή τα Σκόπια ως Μακεδονία και μάλιστα το επανέλαβε, κάτω από τα έκπληκτα και... περιπαιχτικά βλέμματα των Σκοπιανών .!!!
(Εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" στις 2-12-07 και press.gr στις 20-1-08 ασφαλώς υπάρχει και το σχετικό βίντεο το οποίον έχουν παίξει όλες οι ξένες τηλεοράσεις πλήν των Ελληνικών)
Δέστε το βίντεο εδώ: http://ixnos1.blogspot.com/( Επάνω αριστερά) 
* -- Ο "αστράτευτος διαρκείας" Βουλευτής του, Κ.Αιβαλιώτης επίσης σε συνεδρίαση του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου ημέρα Δευτέρα στις 16-2-2009, επανέλαβε και αποκάλεσε και αυτός τα Σκόπια ως...Μακεδονία...!!!
(Στα χέρια μας αντίγραφο απο 8 σελίδες)

http://www.europarl.europa.eu/webnp/webdav/site/myjahiasite/users/jribot/public/JPM%20New%20Deal/Summary%20of%20plenary%2016%2002%2009%20(2).doc

* -- Μά, όλων αυτών έχει προηγηθεί ό ίδιος ο Καρατζαφέρης, όταν στις 22-8-07 στον ΑΝΤ1, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, ομολόγησε ότι είναι υπερ της... Σύνθετης Ονομασίας των Σκοπίων, ενω προεκλογικά ορυόταν ακριβώς γιά το αντίθετο.
Eνω στις 26-4-ο6, δήλωνε στο Ευρωκοινοβούλιο, οτι κάθε κράτος έχει δικαίωμα να ονομάζεται όπως θέλει...

Αυτά ως πρώτη γεύση για όσα γράφαμε στο προηγούμενο δημοσιευμά μας.
Θα επανέλθουμε...

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ '' ΟΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ '' .ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΟΥΝ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών