Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Ο tzogadoros προτείνει


Καλησπέρα αδέρφια,


Μόνο οι Τούρκοι χθες απέδειξαν ότι όταν είσαι φαβορί παίζεις και σαν τέτοιο. Σε αντίθεση με τους Ισπανούς που δε θα έπρεπε να έχουν καν την ευκαιρία να διεκδηκήσουν το παιχνίδι με τους καταπληκτικούς Σέρβους. 
Ο παίκτες του Ντουσαν Ίβκοβιτς τους έκαναν 'σκόνη' και ευτυχώς είχαν τον παιχταρά Ναβάρο να τους κρατάει ζωντανούς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Δίκαια οι Σέρβοι θα μπoυν στη ζώνη των μεταλλίων, και η χρυσή γενιά τους αποδεικνύει ότι μπορεί να αποτελέσει τη συνέχεια των Νταλίλοβιτς, Πάσπαλιε, Τζόρτζεβιτς,Σάβιτς και εσχάτως του Μποντιρόγκα.


Στα σημερινά,
οι Αμερικάνοι ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμα πάρτυ με αντιπάλους τους Ρώσους. Το αβαντάζ του δίνεται στους Ρώσους μπορούν να το ξεπεράσουν για πλάκα. Αστείο το 23,5 και θα τους εμπιστευτώ.
Στο βραδινό παιχνίδι οι Αργεντίνοι αντιμετωπίζουν τους Λιθουανούς και περιμένω να δω ένα ακόμα προσωπικό show του Σκόλα αλλά και του Κλέϊζα. Παίκτες μεγάλης κλάσης που κάνουν τη διαφορά για τις ομάδες τους. Το αβαντάζ που δίνεται στη Λιθουανία δεν με ικανοποιεί. Αν έχετε τη δυνατοτήτα να το ποντάρετε σε διαφορά άνω των 5,5 το προτείνω. Αν μοναδική λύση είναι ο ΟΠΑΠ τότε πάμε με τους γκαούτσος. Ούτως ή άλλως δεν το κρύβω, είμαι με την καλύτερη ομάδα μπάσκετ των τελευταίων χρόνων. Την Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών