Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2010

Ο tzogadoros προτείνει

Από σήμερα κουνάμε σεντόνι και ετοιμαζόμαστε με μπύρες, πίτσες κ.τ.λ. να παρακολουθήσουμε ποδοσφαιρική πανδαισία.
Πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις κυριακάτικες,βραδινές, προτάσεις μας που πέρασαν όλες, εκτός του άσσο της Ιντεπετιέντε.
Ελπίζω να μας ακολουθήσατε και να κάνατε καλό κομπόδεμα για σήμερα.

Ξεκινάω με τον αγώνα Βέρντερ- Τόττεναμ και περιμένω γκολ, θέαμα και...
μάλλον τη νίκη των γερμανών. Πιο έμπειρη ομάδα και έχει σε καταπληκτική κατάσταση το Μαρίν. Ο πιτσιρικάς θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ήδη ο Βενγκέρ τον καλοβλέπει. Όβερ πρώτο σημείο και μετά ο άσσος.
Τβέντε- Ίντερ και θα είμαι αιρετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους εκτιμητές. Εμπιστεύομαι τους πρωταθλητές Ευρώπης και θα τους παίξω και με χάντικαπ. Καιρός να δείξουν ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Μουρίνιο για την περσινή πορεία τους. Λίγο εγωϊσμό να βγάλουν στο γρασίδι θα τους διαλύσουν τους Ολλάνδούς. Διπλό λοιπόν.
Κοπεγχάγη- Ρούμπιν Καζάν. Δεν ξέρω γιατί άλλα έχω κολλήσει με το Χ σε αυτό παιχνίδι. Θέλετε λίγο η τύχη του ΠΑΟ, λίγο ότι και οι δύο ομάδες είναι μετριότατες, πιστεύω ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0 και τελειώνει σε αυτό.
Μπούρσασπορ- Βαλένθια. Σα να μην την άγγιξαν οι απουσίες των αστέρων, Βίγια και Σίλβα, από το φετινό ρόστερ, και οι 'Νυχτερίδες" πετάνε. Μέσα στην τουρκία θα είναι γολγοθάς αλλά εμπιστεύομαι το φονικό ένστικτο του Μάτα και Σολδάδο. Μεγάλο διπλό μέσα στην Τουρκία.
Μπενφίκα- Χάποελ Τελ Αβίβ. Η έκπληξη της μέχρι τώρα διοργάνωσης είναι η ομάδα του Ισραήλ. Παίκτες- μηχανάκια, πιστή στον στόχο. Όχι ιδιαίτερα τεχνίτες αλλά με καρδιά. Δεν τους κοντράρω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν γκολ. Goal- Goal για τους φίλους του διαδικτύου και όβερ για παίκτες του ΟΠΑΠ.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Εδώ θα συμφωνήσω... αλλά δεν θα τους τη χαρίσω!
Καλή επιτυχία να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών