Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Φοβούνται το μήνυμα


H ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ να εξαγγείλει από το Περιστέρι επίδομα αλληλεγγύης στους χαμηλοσυνταξιούχους με λεφτά που μέχρι την Πέμπτη δεν υπήρχαν αποκαλύπτει ότι ο προεκλογικός σχεδιασμός του Μαξίμου δεν πηγαίνει όπως πίστευαν οι επιτελείς του πρωθυπουργού.


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ότι το κύμα αγανάκτησης, που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη για τα άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα του μνημονίου, παίρνει καθημερινώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Για το λόγο αυτό.... άλλωστε το επιτελείο του πρωθυπουργού προγραμμάτισε εκτάκτως για τη Δευτέρα διακαναλική συνέντευξη, προκειμένου ο κ. Παπανδρέου να επιχειρήσει τη μεταστροφή του αρνητικού κλίματος, που έχει δημιουργηθεί για το κυβερνών κόμμα.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η σιωπηλή συναίνεση της τρόικας να μην πιέσει για νέες επώδυνες αλλαγές τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου αλλά και της Eurostat να μην ανακοινώσει το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009, που θα αποτελέσει και το κριτήριο για τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

 
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ έδειξαν ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν με βασικό κριτήριο την αντιμνημονιακή πολιτική, όμως δεν αρκεί αυτό. Θα πρέπει να δώσουν και μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα για το αύριο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει παρουσιάσει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα ανάταξης της οικονομίας με έμφαση στο σκέλος της ανάπτυξης, που συστηματικά αγνοεί η κυβέρνηση. Και όμως η έξοδος από την κρίση δεν περνά από την υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων όπως σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών αλλά από την τόνωση της πραγματικής οικονομίας. Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι μία ευκαιρία να λάβει η κυβέρνηση ένα ηχηρό μήνυμα για διορθωτική οικονομική πολιτική και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το καλό της χώρας και όχι των πιστωτών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών