Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Αποδόμηση υποψηφιότητας Τατούλη από στελέχη του Λα.Ο.Σ... Κραυγή αγωνίας: "Πρόεδρε βυθιζόμαστε"

Δύο  επιστολές – «βόμβες», που ανατινάζουν το πολιτικό σκηνικό και αποδομούν ακόμη περισσότερο την υποψηφιότητα Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, απέστειλε ο ιατρός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Μεσσηνία, Χαράλαμπος Καρακύκλας. Αποδέκτης τους ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης από την 1η μέχρι την 11η Οκτωβρίου.
Στην πρώτη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, όπως και στη δεύτερη που δημοσιεύεται αυτούσια, επικρίνει τη στάση Τατούλη και επισημαίνει το πολιτικά οξύμωρο να στηρίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο Δήμο Καλαμάτας τον υποψήφιο της Ν.Δ κ.Παν. Νίκα , ο συνδυασμός του οποίου στηρίζει για την περιφέρεια τον Δημ. Δράκο, ενώ εμείς στην Καλαμάτα να στηρίζουμε τον υποψήφιο της Ν.Δ. και στην περιφέρεια τον υποψήφιο που έχει «καπελώσει» το ΠΑΣΟΚ.Καταλήγει δε...
τονίζοντας «οι πολιτικά ερμαφρόδιτες καταστάσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».
Στη δεύτερη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, με έκδηλη αγωνία, απευθύνεται προς τον κ. Καρατζαφέρη και του ζητεί «απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα». «Πρόεδρε βυθιζόμαστε», επισημαίνει προς το Γ. Καρατζαφέρη ο Χ. Καρακύκλας, τονίζοντας πως με όσα έχουν συμβεί με τον κ. Τατούλη, κινδυνεύουν το πρεστίζ, η εικόνα και η συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο!
Το «σήμα SOS» που εκπέμπει ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του 2009) τεκμηριώνεται λιτά αλλά ουσιαστικά, με πολιτικά επιχειρήματα. Πρόκειται για μια ενέργεια που αποτελεί τη φανερή έκφραση αντίθεσης ενός σημαίνοντος στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ, για την οποία είχαν ήδη φανεί πρόδρομα σημάδια. Είναι προφανές ότι η κομματική βάση του ΛΑ.Ο.Σ., με την οποία ο πολιτευτής συνομιλεί, «βράζει» από το «καπέλωμα» της υποψηφιότητας Τατούλη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, καθώς βάφτηκε «βαθύ πράσινο» το χρώμα των ψηφοδελτίων στη Μεσσηνία αλλά και στους άλλους νομούς, όπως και από την προβλεπόμενη αδυναμία να εκλέξει ο ΛΑ.Ο.Σ. έστω και λίγους περιφερειακούς συμβούλους.
Αποδίδονται, όμως, και προσωπικές ευθύνες στον κ. Τατούλη, ως αποτέλεσμα της απαξιωτικής για τον ΛΑ.Ο.Σ. συμπεριφοράς του υποψηφίου περιφερειάρχη, καθώς καταγγέλλει ο Χαράλαμπος Καρακύκλας.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ Ο Χ. ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ
Στην επιστολή του προς το Γιώργο Καρατζαφέρη, ο Χαράλαμπος Καρακύκλας αναφέρει τα εξής:
«Κύριε πρόεδρε,  μετά το «καπέλωμα» της υποψηφιότητας Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΑΣΟΚ, την επιβολή των αντιπεριφερειαρχών και το έντονο χρώμα του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας αλλά και των υπολοίπων νομών με «βαθύ ΠΑΣΟΚ» τις μηδενικές πιθανότητες εκλογής των όποιων ολίγων δικών μας υποψηφίων συμβούλων, τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένη την γνωστή κομματική εκλογική ΠΑΣΟΚική πειθαρχία τη διάχυτη απογοήτευση των στελεχών, οπαδών και φίλων του ΛΑΟΣ από την απαξιωτική για το κόμμα μας συμπεριφορά Τατούλη την απροθυμία αυτών να ψηφίσουν …ΠΑΣΟΚ μέσω Τατούλη και  το ανεπανόρθωτο κομματικό μας κόστος μετά την ήδη δημιουργηθείσα κατάσταση,το μοναδικό «σωσίβιο» για το prestige, την εικόνα και τη συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο είναι η απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα.Πρόεδρε βυθιζόμαστε!!! Αποσύρατε την στήριξη από την υποψηφιότητα Τατούλη.Αυτό για το καλό του κόμματος, της παράταξης, της Μεσσηνίας και κυρίως για το καλό της Περιφέρειας Πελοποννήσου»
best-tv.gr
politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών