Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Υποτίθεται ότι κυνηγάνε την φοροδιαφυγή ...όταν αυτή είναι εγκατεστημένη στο "σπίτι" τους!


Απίστευτο το άρθρο του Νίκου Αγγελόπουλου σήμερα στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα της Πάτρας 'Ρεπόρτερ" με θέμα "Δεν κόβουν ...αποδείξεις , πίσω από την πλάτη του Γιώργου!"
Γράφει λοιπόν η καλή εφημερίδα " Πολλοί Πατρινοί , κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μη, για τις ανάγκες των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοέμβρη, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του κόμματος, στην Ιπποκράτους. Έμειναν όμως άφωνοι , καθώς βρέθηκαν προ εκπλήξεως με φόντο τις περιβόητες αποδείξεις. Τι εννοούμε; Την ώρα που το κυβερνών κόμμα, εδώ και μερικούς μήνες, έχει ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία για την έκδοση αποδείξεων, καλώντας όλους τους πολίτες να "βάλουν" πλάτη και να στηρίξουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης -που στόχο έχει τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και την πάταξη της φοροδιαφυγής -, μέσα στο κομματικό "άνδρο" του Κινήματος η έκδοση αποδείξεων είναι μάλλον μια άγνωστη λέξη. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι από την ταμειακή μηχανή του κυλικείου της Ιπποκράτους!

Και συνεχίζει το άρθρο: "Έτσι λοιπόν, όπως μας ανέφεραν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και συνδικαλιστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους βρέθηκαν πρόσφατα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, μόλις θέλησαν να αγοράσουν κάποιο φαγώσιμο ή καφέ, διαπίστωσαν αφενός τις ιδιαίτερα τσουχτερές (για να μην πούμε εξωπραγματικές) τιμές των προϊόντων και αφετέρου ότι οι υπάλληλοι δεν εξέδιδαν αποδείξεις. Μάλιστα σε συγκεκριμένη περίπτωση , για να εκδοθεί απόδειξη από τον υπάλληλο , αυτό έγινε μετά από απαίτηση!"

Και τελειώνει προσπαθώντας να ....απενοχοποιήσει τον πρωθυπουργό για το κωμικοτραγικό του θέματος: "Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα το γνωρίζει ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Το αγνοεί πλήρως ή ακριβέστερα , γίνεται πίσω από τη πλάτη του....
Δεν μπορεί, όμως , την ώρα που ¨κυνηγά" η πολιτεία τους πολίτες να συλλέγουν αποδείξεις από παντού και από όλους, στο "σπίτι" του ΠΑΣΟΚ να μην εκδίδουν αποδείξεις."
Τώρα γιατί σε μας δεν φαίνεται περίεργο το ότι μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν κόβουν αποδείξεις;
Πάντως αυτό που μπορούμε με λόγου γνώσης να αναφέρουμε είναι ότι αποδεικνύεται μέσα από αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι πολύ μα πολύ δύσκολα θα παταχθεί η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Και μέσα σε όλα έχουμε και τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό, ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των τελευταίων ημερών να μιλάει για την διαφθορά του Δημοσίου σαν να ήταν απών τα τελευταία είκοσι χρόνια από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας!!Τέλος επ' ευκαιρίας .....πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποιος ιδιώτης εκμεταλλεύεται το κυλικείο του ΠΑΣΟΚ μέσα στο κτίριο της Ιπποκράτους, όπως και με ποιες (διαφανείς) διαδικασίες το ανέλαβε!! 
http://online-pressblog.blogspot.com/2010/10/blog-post_5957.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών